Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Επίθεση με πέτρες σε δημοσιογράφο ενώ έκανε ρεπορτάζ...

Επίθεση με πέτρες σε δημοσιογράφο ενώ έκανε ρεπορτάζ | in.gr

Επίθεση δέχθηκε η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha,....
Ρένα Κουβελιώτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν για ρεπορτάζ σε μια παραλία της Αττικής, άγνωστοι μαζεύτηκαν γύρω της και άρχισαν να πετούν πέτρες με αποτέλεσμα τραυματιστεί.
Η ίδια απομακρύνθηκε από το σημείο για να αποφύγει τα χειρότερα και μπήκε στο αυτοκίνητό της. Το τηλεοπτικό συνεργείο με το οποίο είχε πάει για ρεπορτάζ την αναζήτησε και, όταν τη βρήκε στο όχημά της, τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η ανάρτησή της

Σε ανάρτησή της μετά την επίθεση αναφέρει: «Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα. Είμαι καλά με μια απλή διάσειση. Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ… με συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας… τι να πω; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά και να προσέχετε… την κακιά ώρα και τους κακούς ανθρώπους».
Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα . Είμαι καλά με μια απλή διάσειση . Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ ... με συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας ... τι να πω ; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά κ να προσέχετε ... την κακιά ώρα κ τους κακούς ανθρώπους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...