Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

«Δεν βλέπουν – Δεν ακούν – Δεν μιλάνε»



Η Ευρωπαϊκή Ένωση έστειλε αντιπροσωπεία στα σύνορα του Έβρου – Και… ύστερα;

ΠιστεύΑυτός είναι ο τίτλος της επιστολής μου. Αναφέρω αυτό το παράδειγμα στέλνοντας μηνύματα σε πολλούς «υπεύθυνους» που κρατούν αυτή τη στάση, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία για τα μάτια του κόσμου έστειλε αντιπροσωπεία στα σύνορα του Έβρου, για να βλέπουν την ποιότητα των Τούρκων.

Όχι των μεταναστών, διότι ποιος έχει δει πραγματικά εξαθλιωμένους μετανάστες να έχουν μολότοφ και πέτρες;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είδε το βίντεο των αστυνομικών οχημάτων με κατεστραμμένα τζάμια από τις πέτρες και τις μολότοφ; Συνεχείς και χιλιάδες οι παραβιάσεις τού εναέριου χώρου στο Αιγαίο και τώρα άρχισαν και στον Έβρο.

Αυτά τόσα χρόνια δεν τα γνωρίζουν οι 26 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι ο Ερντογάν είναι ένας στυγνός σουλτάνος δικτάτορας τόσο στο εσωτερικό του, που έχει φυλακίσει όλους τους αντιφρονούντες, όσο και στην εξωτερική του πολιτική;

Μιλάει για δικαιώματα τού ανθρώπου και Δημοκρατία, και όλοι τον ακούνε χωρίς καμμία αντίδραση.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι μεγαλύτεροι επενδυτές στην Τουρκία είναι οι Γερμανία – ΗΠA – Γαλλία – Ρωσία – Ιταλία και τα συμφέροντά τους είναι τεράστια και εκβιάζονται από τον Ερντογάν.

Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που δεν βλέπουν, δεν ακούν και δεν μιλάνε.

Δημήτρης Σκεπαρνιάς

Γενεύη

Πιστεύω ότι πάρα πολλοί θα έχουν δει το ανάγλυφο σύνταγμα με τις τρεις μαϊμούδες, που η μία κλείνει τα μάτια της, η άλλη τα αυτιά και η άλλη το στόμα της.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...