Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Δίνουν ελληνική υπηκοότητα σε χιλιάδες αλλοδαπούς και την αρνούνται στους Βορειοηπειρώτες


Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην «ελληνοποίηση» χιλιάδων...
αλλοδαπών με συνοπτικές διαδικασίες αλλά ταυτόχρονα απορρίπτει το δικαίωμα σε Έλληνες το γένος να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη, όπως καταγγέλλουν εκατοντάδες Έλληνες Βορειοηπειρώτες που συνεχίζουν να φυλάσσουν Θερμοπύλες στην αρχαία αυτή εστία του Ελληνισμού.
Η αγανάκτησή τους γίνεται μεγαλύτερη μάλιστα όταν ακούγεται στην Ελλάδα ότι θα χορηγηθεί με σύντομες διαδικασίες υπηκοότητα σε μετανάστες που εισήλθαν ή βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας.
Το γεγονός δυστυχώς ότι η αναμονή για απάντηση στην αίτηση υπηκοότητας ξεπερνάει συνήθως τους 18 μήνες και συνεπάγεται σοβαρή οικονομική επιβάρυνση αλλά και απώλεια χρόνου για τη συγκέντρωση και μετάφραση όλων των απαραίτητων εγγράφων, λειτουργεί αποτρεπτικά για τους ομογενείς μας για να καταθέσουν ξανά τα χαρτιά τους και δικαιολογημένα αναρωτιούνται αν η Ελλάδα λειτουργεί απέναντί τους ως μητριά!
πηγή lefteria.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...