Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ - ΑΡΝΙΣΣΑ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ . ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ


Στην Άρνισσα Πέλλας χτυπά η καρδιά της ελληνικής αντίστασης.
Ο Πρόεδρος της Άρνισσας Παπαγιαννίδης Νίκος συνελήφθη και πάει για αυτόφωρο....

Πριν λίγο εκεί όπου η κυβέρνηση μέσα στην νύχτα ερήμην των κατοίκων πήγαν να εγκαταστήσουν σε ξενοδοχείο λαθρομετανάστες και "πρόσφυγες"!
Νύχτες και στα σκοτάδια πλέον αφού ο ιός μας τελείωσε για να μεταφέρουν χιλιάδες στην ενδοχώρα ερήμην της κοινωνίας και χωρίς να ρωτάνε κανένα

Φανταστείτε πόσους μετέφεραν τον τελευταίο μήνα χωρίς να γίνει αντιληπτό!

Από εχθές το μεσημέρι ηχούν διαρκώς οι καμπάνες της εκκλησίας και στην Παναγίτσα Πέλλας και οι κάτοικοι συγκεντρωμένοι απέτρεψαν τη μεταφορά με λεωφορείο 57 ατόμων.

Δείτε εδώ


Στους δρόμους βγήκαν διαμαρτυρόμενοι οι κάτοικοι του οικισμού της Παναγίτσας Πέλλας από εχθές το μεσημέρι που πληροφορήθηκαν ότι επίκειται μεταφορά λαθρομεταναστών και "προσφύγων" σε τοπικό ξενοδοχείο του χωριού.
Από εχθές το μεσημέρι ηχούν διαρκώς οι καμπάνες τις εκκλησίας και οι κάτοικοι συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα προσπαθούν να αποτρέψουν σύμφωνα με πληροφορίες σε πρώτη φάση, τη μεταφορά με λεωφορείο 57 ατόμων.

Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης στέκονται στο πλευρό των κατοίκων και αναφέρουν χαρακτηριστικά πως δεν είχε ενημερωθεί επίσημα η δημοτική αρχή από την πολιτεία γι αυτό το σχεδιασμό του αρμόδιου υπουργείου.

Επί τόπου βρίσκονται περί τα 10 περιπολικά της αστυνομίας και από ώρα σε ώρα αναμένονται εξελίξεις.

Μείνετε συντονισμένοι στο pellain.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...