Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Ο αόρατος εχθρός όλων των λαών της γης δεν είναι πια αόρατος (Video)




Παγκόσμια επίθεση εις βάρος όλων των λαών διαφαίνεται περίτρανα από τα όσα περιλαμβάνει το βίντεο των 32 λεπτών. Είναι ανατριχιαστικά… όμως έρχονται να επιβεβαιώσουν όλα όσα κατά καιρούς κάποιοι γράψαμε και μέρος αυτών που οι “συνωμοσιολόγοι” κατά το σύστημα προσπαθούν να ενημερώσουν. Το σύστημα με μόνιμη προπαγάνδα προσπαθεί να μας κοιμίσει. Η γνώση είναι όπλο.

Στα όπλα του καθόλου πια αόρατου εχθρού συγκαταλέγονται: χαμηλές συχνότητες,  αποσυντονισμός του ανοσοποιητικού συστήματος, έξυπνοι μετρητές στο νερό, στο ρεύμα, στο φυσικό αέριο κλπ, τα σιωπηλά όπλα, ο αθόρυβος πόλεμος με την νανοτεχνολογία, οι δηλητηριασμένες και μεταλλαγμένες τροφές, η κοινωνική μηχανική, η παρέμβαση στην επίφυση των ανθρώπων, η μαζική φθορίωση, τα εκρηκτικά κύματα, η τεχνητή κλιματική αλλαγή, η “μικρο σκόνη”, οι αεροψεκασμοί, η ατμοσφαιρική ρύπανση, η καταστροφή των δασών, η αλλαγή στο ph του εδάφους με σκοπό να κερδοσκοπήσει η MONSANDO και φυσικά διάφοροι ιοί και βακτήρια, αλλά και το 5-G ή και το επόμενο 6-G κλπ
Φυσικά σ’ όλον αυτόν τον σχεδιασμό, χρησιμοποιούν τα πιόνια τους… που δεν είναι τίποτα άλλο από κατάλληλα εκπαιδευμένους, που προωθούν σε διάφορες κρατικές εξουσίες.
Μερικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι όσα λέγονται στο βίντεο είναι πραγματικά. Μόλις το 1977 η εφημερίδα τα Νέα δημοσίευαν:




Το ποιοι είναι οι Τραπεζίτες, είναι γνωστό… το ίδιο και οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ… και οι διάφορες λέσχες τύπου Μπίλντεμπεργκ, η τριμερής επιτροπή
Κανένα κράτος δεν έχει πλέον λόγο να έχει ΣΥΝΤΑΓΜΑ… αφού όλα είναι εταιρείες
Το άρθρο παρουσίαση του Dennis M. Bushnell στην επίσημη σελίδα της ΝΑΣΑ,  αποδεικνύει ότι είναι ένας λαμπρός επιστήμων που έγραψε ιστορία στη ΝΑΣΑ (για αυτούς που θα θελήσουν να κρίνουν το άρθρο ως HOAX/FAKE). Ακόμα υπάρχει πλούσια αναφορά για τον ίδιο στην wikipedia που στην σχετική βιβλιογραφία περιλαμβάνει την μελέτη Ντοκουμέντο (Αυτή για την οποία γίνεται αναλυτική αναφορά στο βίντεο) “Θέματα μελλοντικής στρατηγικής/ Μελλοντικές στρατιωτικές επιχειρήσεις γύρω στο 2025” που το 2001 ήταν αναρτημένη και στον ιστότοπο της ΝΑΣΑ. Όμως από εδώ λείπει η πρώτη σελίδα ολοκληρωμένο το έγγραφο της ΝΑΣΑ

Μικρο σκόνη και ψεκασμοί

Μεταξύ των άλλων, που το βίντεο τα διαπραγματεύεται άριστα, στην σελίδα 43 γίνεται αναφορά στην χρήση micro dust weaponry (όπλα σωματιδίων “σκόνης”/ ψεκασμοί), που σύμφωνα με την ΝΑΣΑ, ανάλογα με την ώρα και την τοποθεσία ψεκάζουν με σωματίδια μετάλλων για συμπεράσματα και μελέτη διαφόρων φαινομένων. Συγκεκριμένα χρησιμοποιούν σωματίδια τριμεθυλικού αλουμινίου που κατά την επαφή του με το οξυγόνο παράγουν οξείδιο του αλουμινίου, διοξείδιο του άνθρακα και υδρατμούς τα οποία δεν δημιουργούν επιβάρυνση στην ατμόσφαιρα. Σε άλλα ατμοσφαιρικά πειράματα – μετρήσεις χρησιμοποιούν σωματίδια λιθίου και βαρίου με μικρές ποσότητες στροντίου. Φυσικά, σημειώνουν ότι δεν αφήνουν κατάλοιπα, καθώς οι ψεκασμοί γίνονται στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας.

Ας δούμε τις επιπτώσεις στην υγεία των μετάλλων αυτών

Το βάριο υπεύθυνο για καρδιοαγγειακές νόσους Το βάριο έχει χημικό σύμβολο Ba και ατομικό βάρος 137.3. Δεν χρησιμεύει καθόλου στο μεταβολισμό των ζώων και του ανθρώπου και όταν έχει μορφή αλάτων είναι εξαιρετικά τοξικό. Η μοιραία δόση του χλωριούχου βαρίου είναι μόλις 1 γραμμάριο. Τα συμπτώματα είναι έμετοι, κολικοί, διάρροιες. βραδυκαρδία και αρρυθμία, υψηλή πίεση αίματος, σπασμοί και τρόμος και μυϊκή παράλυση.
Το βάριο έχει χρησιμοποιηθεί σε αντισυλληπτικά και προκαλεί καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.
Χρησιμοποιείται, ακόμη ως μη διαλυτό θειϊκό βάριο για να κάνει το γαστρεντερικό σωλήνα διαφανή στις ακτίνες Χ για διαγνωστικούς σκοπούς.
Το βάριο δεν επιτελεί καμία βασική λειτουργία στον άνθρωπο κι ένα μέσο άτομο έχει στο σώμα του 22 χλγρ του μετάλλου αυτού και το μεγαλύτερο μέρος είναι στα οστά.
Στις καρδιακές παθήσεις παρατηρείται μείωση του βαρίου στο αίμα και αύξησή του στον καρδιακό μυ που έχει προσβληθεί. Το βάριο στο αίμα ελαττώνεται και σε έλκος 12/λου, σε χρόνια χολοκυστίτιδα, σε καρκίνο του ήπατος και σε κίρρωση του ήπατος.
Η έκθεση σε αλουμίνιο, σε μικρές ποσότητες, δεν είναι συνήθως επιβλαβής,  ούτε  τοξική, αλλά τα υψηλά επίπεδα του αλουμινίου θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Η τοξικότητα από αλουμίνιο θεωρείται επικίνδυνη για το ανθρώπινο σώμα.
Αναπόφευκτοι Κίνδυνοι από το Αλουμίνιο
Το αλουμίνιο δεν χρησιμοποιείται μόνο σε μία τεράστια γκάμα προϊόντων, αλλά η όξινη βροχή και τα χημικά απόβλητα παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην μεγάλη εισροή του μετάλλου στον οργανισμό μας και την τοξικότητα. Η όξινη βροχή διασπά το αλουμίνιο που βρίσκεται στα χωμάτινα εδάφη και στην συνέχεια αυτό συσσωρεύεται στις υδάτινες πηγές. Στην συνέχεια μολύνει τα ψάρια και τα θαλασσινά που καταναλώνουμε και επίσης, το εισπνέουμε μέσα από τον καπνό του τσιγάρου…
Επιδράσεις της υπερβολικής ποσότητας Αλουμινίου στο Σώμα
-Η μικρή έκθεση σε αλουμίνιο δεν είναι συνήθως επιβλαβής ούτε και τοξική αλλά τα υψηλά επίπεδα του αλουμινίου θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
-Επιπλέον, τα άτομα με μειωμένη νεφρική λειτουργία και οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι είχαν εκτεθεί σε υψηλά επίπεδα αλουμινίου από τον αέρα ή έχουν αποθηκεύσει υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο σώμα τους, είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν τοξικότητα από αλουμίνιο.
-Οι άνθρωποι που εργάζονται σε χώρους με υψηλά επίπεδα αλουμινίου μπορεί να αποκτήσουν σοβαρά προβλήματα υγείας, ειδικά εάν το αλουμίνιο εισπνέεται σε καθημερινή βάση.
-Τα παιδιά με προβλήματα στα νεφρά φαίνεται να είναι ευαίσθητα στην τοξικότητα από αλουμίνιο.
-Η έκθεση στο  αλουμίνιο θα μπορούσε, επίσης, να προκαλέσει σκελετικά και νευρομυικά προβλήματα, αν και τα ακριβή όρια κινδύνου παραμένουν άγνωστα.
-Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι παθαίνουν δερματίτιδα εξ επαφής κατά το χειρισμό των προϊόντων αλουμινίου, όπως τα αντιόξινα, τα αντιιδρωτικά, και οι γλάστρες.
-Το αλουμίνιο είναι παρόν στην τροφή και το νερό και οι περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από κάποιου βαθμού τοξικότητα από το αλουμίνιο.
-Χρόνια  έκθεση και αποθήκευση αλουμινίου στο σώμα έχει επιπτώσεις στην υγεία από σκελετικές παραμορφώσεις μέχρι εκφύλιση του εγκεφάλου.
-Από τη στιγμή που ο οργανισμός λάβει μεγάλες ποσότητες αλουμινίου, αυτό συσσωρεύεται σε διάφορους ιστούς του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των νεφρών, του εγκεφάλου, των πνευμόνων, του συκωτιού και του θυροειδή αδένα.
-To αλουμίνιο ανταγωνίζεται το ασβέστιο  και μπορεί να συντελέσει στην επιβράδυνση της ανάπτυξης των παιδιών.
-Η κατανάλωση τροφών που έχουν μαγειρευθεί σε σκεύη από αλουμίνιο μπορεί να προκαλέσει έντονους ερεθισμούς στο έντερο.
Οι κίνδυνοι από την τοξικότητα του αλουμινίου
Η τοξικότητα του αλουμινίου μπορεί να προκαλέσει έντονα προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό:
•           Έλκος στο στομάχι και στο έντερο
•           Γαστροεντερικές Ασθένειες
•           Νόσος του Πάρκινσον
•           Δερματικές παθήσεις
•           Υπερδραστηριότητα
•           Νοητική στέρηση στα μικρά παιδιά
•           Διαταραχές μάθησης στα παιδιά
•           Παθήσεις στο Συκώτι
•           Πονοκεφάλους
•           Έντονο κάψιμο στο στομάχι
•           Ναυτία
•           Δυσκοιλιότητα
•           Πόνους στην κοιλιά
•           Έλλειψη ενέργειας
Το λίθιο είναι μια εγκεκριμένη ουσία για την αντιμετώπιση της διπολικής διαταραχής και άλλων ψυχικών διαταραχών.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες κατευθυντήριες οδηγίες ωστόσο, η χρήση του είναι περιορισμένη στις εγκύους και σε όσες γυναίκες επιθυμούν να κυοφορήσουν, καθώς έχει σχετιστεί με αυξημένο κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών, όπως δυσπλασίες στην καρδιά.
Νέα μετα-ανάλυση μελετών επιβεβαιώνει ότι η λήψη λιθίου στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης αυξάνει τον κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών στο έμβρυο.
Η αναζήτηση για το στρόντιο έφερε αποτελέσματα για το στρόντιο 90, που μαζί με το ιώδιο 131 και το καίσιο ήταν τα ανιχνεύσιμα επικίνδυνα στοιχεία μετά το ατύχημα του Τσερνομπίλ
.  Το στρόντιο 90 μοιάζει με το ασβέστιο, εισέρχεται στα οστά και είναι και αυτό μακράς ζωής. Επιδρά στα λεμφοκύτταρα και μακροπρόθεσμα βλάπτει πολύ σοβαρά το ανοσοποιητικό σύστημα κάνοντας ευάλωτο τον οργανισμό σε διάφορες ασθένειες. Συμπεριφέρεται επίσης όπως το ασβέστιο και μπορεί να εισαχθεί στο σώμα με την εισπνοή και να εγκατασταθεί στους πνεύμονες και στα οστά.Στους ενήλικες, το στρόντιο συσσωρεύεται κυρίως στην επιφάνεια των οστών, αλλά στα παιδιά μπορεί να ενσωματωθεί στο ίδιο το αναπτυσσόμενο οστό. Η βήτα ακτινοβολία που εκπέμπεται καθώς τα ραδιενεργά άτομα αποσυντίθενται σε πιο σταθερές μορφές μπορεί να βλάψει το μυελό των οστών και να οδηγήσει σε καρκίνο των οστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...