Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Συμφωνία των Πρεσπών – Η Βουλγαρία στο πλευρό των Ελλήνων – Οι Έλληνες πολιτικοί ακούνε;….



Η Σόφια στήνει στα τρία μέτρα και “εκτελεί” την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ενώ οι πολιτικοί της Ελλάδας μένουν αδρανείς...

Μην ξεχνάμε όλους αυτούς που βοήθησαν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας με την Συμφωνία των Πρεσπών.
Πολλοί από αυτούς είχαν το θράσος να υπερηφανεύονται για την Συμφωνία αλλά δεν έλεγαν στους Έλληνες το τι έδωσαν στους Σκοπιανούς και τελικά ποιος βγήκε κερδισμένος.Δεν είπαν ότι συντέλεσαν στο ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ότι αποτελεί μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας.
Τώρα η Βουλγαρία έρχεται και ξηλώνει την προδοτική συμφωνία, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν μια κατασκευασμένη γλώσσα η οποία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ωστόσο σύμφωνα με την ενημερωτική πύλη mkd.mk, η Σόφια ζητάει από τα Σκόπια:

1ον. Να σταματήσει κάθε αναφορά σε ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στο έδαφος της Βουλγαρίας.
2ον. Να μην αποκαλεί τη γλώσσα της χώρας «μακεδονική» αλλά να χρησιμοποιεί τον όρο: «επίσημη γλώσσα της Βόρειας Μακεδονίας».
3ον. Να συνεχίσει τις εργασίες της η κοινή επιστημονική επιτροπή εμπειρογνωμόνων για ιστορικά και εκπαιδευτικά θέματα, που έχει συσταθεί στο πλαίσιο της Συνθήκης Φιλίας και Καλής Γειτονίας που έχουν υπογράψει οι δύο χώρες, αλλά δεν υπάρχει ουσιαστική πρόοδος λόγω διαφωνιών στην εθνική καταγωγής του … Γκότσε Ντέλτσεφ.
4ον. Απόλυτη τήρηση της Συμφωνία των Πρεσπών και της Συμφωνίας Φιλίας και Καλής Γειτονίας που έχει υπογράψει με τη Βουλγαρία.
Δείτε το δημοσίευμα:




Ωστόσο τα Σκόπια σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμίτροφ, δεν πήρε και πολύ θερμά την κίνηση της Βουλγαρίας να υπερασπιστεί την Ελλάδα και να στήσει στον τοίχο την Συμφωνία των Πρεσπών.
voicenews.gr


πηγή

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...