Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Η Σκλαβιά των ανθρώπων κρύβεται σε μια λέξη ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ!


Η Σκλαβιά των ανθρώπων κρύβεται σε μια λέξη ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ!...
Αρ. 51 παρ. 2 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Οι βουλευτές είναι αντιπρόσωποι του Έθνους!

Δεν είναι ούτε εκπρόσωποι μας, ούτε Διαχειριστές μας, ούτε λειτουργούν κατά εξουσιοδότηση μας. Λειτουργούν σαν να είμαστε εμείς! ΑΝΤΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ !


Δεν επιλέχτηκε τυχαία η λέξη αντιπρόσωπος ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ . Σύμφωνα με τον Αστικό κώδικα (Άρθρο 211) οι πράξεις του Αντιπρόσωπου μπορεί να είναι είτε θετικές είτε αρνητικές, την ευθύνη όμως των πράξεών τους την έχει ο Αντιπροσωπευόμενος, δηλαδή ΕΣΥ.


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Αν ξεπουλάνε την Ελλάδα (που ηδη το κάνουν) την ευθύνη την εχουμε Εμείς!
ΌΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ , ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ, ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΛΠ, ΤΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ.


Η λύση ΔΕΝ βρίσκεται στις μηνύσεις (ποιόν μηνύεις, τον εαυτό σου) αλλά ούτε και στις Εκλογές που δια της διαδικασίας αυτής σε υποχρεώνουν σε εκλογή ΝΕΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ! Η λύση είναι μία και μοναδική. ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΏΠΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ. Η όποια ανάκληση γίνεται με ΔΗΛΩΣΗ από τον καθέναν μας χωριστά . Η γνωστοποίηση της ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΣ γίνεται είτε με κατάθεση στο πρωτόκολλο είτε με επίδοση σε αυτούς, με δικαστικό επιμελητή. Είναι η πιο νόμιμη πράξη που θα μπορούσε κάποιος ποτέ να κάνει στην ζωή του. ΈΤΣΙ ΜΟΝΟ σταματά τους δολοφόνους αντιπροσώπους του!!!



ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ. εντάξει, κάτω το κεφάλι και μην παραπονιέσαι για τίποτα, ακόμα και αν βρεθείς στην φυλακή για τις πράξεις του ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ. Η επιλογή είναι και θα είναι πάντα δική σου!!!

ΤΟΥ Σταύρος Σταυρόπουλος

πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...