Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Η Δεξιά στην Ιταλία αντιδρά στην «αριστερίλα» των Ευρωπαίων: «Αρκετά, τα λεφτά μας πίσω» (ΒΙΝΤΕΟ)




Απειλείται με διάλυση το ευρωπαϊκό οικοδόμημα…
«Δεν ζητάμε δώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Γερμανία, ξέρουμε να δουλεύουμε και δεν ζητάμε ελεημοσύνη. Ζητούμε αυτό που οφείλεται σε εμάς, γιατί εδώ και χρόνια, χάρη στο ενιαίο νόμισμα, η Γερμανία έχει πλουτίσει στους ώμους μας. Θέλουμε τα χρήματά μας πίσω».
Αυτά έγραψε η Τζόρτζια Μελόνι, επικεφαλής του δεξιού κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας», που είχε διατελέσει μικρός εταίρος του τρικομματικού συνασπισμού υπό τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Η Δεξιά στον Βορρά της Ιταλίας αντιδρά, καθώς βλέπει πως οι Ευρωπαίοι αφήνουν την περιοχή στην μοίρα της, μετά την βιολογική επίθεση που δέχτηκε από τον ιό.
Στο πλευρό της και ο Ματέο Σλαβίνι, επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς, ο οποίος άγρεψε με την σειρά του στο Twitter πως η «Ιταλία λαμβάνει βοήθεια ακόμα και από την Αλβανία και την Βενεζουέλα αλλά όχι από την Ευρώπη».
«Δεν θα το ξεχάσουμε αυτό», συμπλήρωσε.
Η Δεξιά στην Ιταλία δείχνει πως δεν θα ανεχτεί άλλο την συμπεριφορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μαζί και μεγάλο κομμάτι του ιταλικού λαού, το οποίο κατεβάσει σημαίες της ΕΕ σε όλη την χώρα, υψώνονται ιταλικές μαζί με ρωσικές και κινεζικές.
Η Ιταλία θρηνεί για το χαμό πάνω από 10.000 ανθρώπων ελέω του
Προσφάτως ο Ματέο Σαλβίνι και η Μπάρμπαρα Ντ’Ούρσο, προσευχήθηκαν για την αιώνια ανάπαυση των θυμάτων της φονικής πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...