Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Γιατί η Κυβέρνηση δείχνει ανοχή στους Λαθρομετανάστες …Στην εφαρμογή της Καραντίνας;




Περίεργη ανοχή δείχνει η Κυβέρνηση στους Λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει  νησιά  ενδοχώρα στην εφαρμογή της...
Καραντίνας και ερώτημα είναι γιατί ;
Φοβάται γενικό ξεσηκωμό ή υπάρχουν ειδικές εντολές να μην προκαλεί η Αστυνομία και δεν εφαρμόζει τους νόμους σύμφωνα με τους οποίους η Κυβέρνηση έκλεισε επιχειρήσεις ,εργοστάσια και  η Αστυνομία να ρίχνει τα πρόστιμα ακόμη και σε ανθρώπους που μέσα στο πόνο και την αγωνία τους στρέφονται στο Θεό
Πρόστιμα  στην Εύβοια γιατί πήγαν στην Εκκλησιά ,πρόστιμο 5.000 ευρώ  και δύο χρόνια φυλακή σε ζευγάρι Ομογενών στην Καρδίτσα γιατί έσπασαν την Καραντίνα και πήγαν για σουβλάκια !
Λαθρομετανάστες πέταξαν έξω απο τη δομή το προσωπικό στη Ριτσώνα και Ομάδα έφτασε μέχρι το Σχηματάρι …Χρειάστηκε η επέμβαση της ΟΠΚΕ να τους παρακαλέσει να επιστρέψουν στη Δομή!
Την ίδια ημέρα Λαθρομετανάστης απο τη Ριτσώνα έκοβε βόλτες στη Θεσσαλονίκη και ο Θεός να βάλει το χέρι του!!
Φώτο αρχείου απο επεισόδια στη Μόρια
Ούτε λόγο βέβαια να γίνει για πρόστιμο και να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα …Οι νόμοι του Κράτους  δεν ισχύουν εδώ ,την ώρα που βγαίνουν οι Ποινικολόγοι στα παράθυρα και απειλούν τους Έλληνες ακόμη με Ισόβια κάθειρξη για μια Βόλτα στη Παραλία !!

Χαρακτηριστικό είναι το video απο τη Μόρια που αναρτήθηκε σήμερα
«Σε αλάνα της Μόριας σήμερα. Αστυνομία και ΟΠΚΕ ζητάνε από τους μετανάστες να φύγουν και εκείνοι αρνούνται, φωνάζουν και τους κοροϊδεύουν βήχοντας.Η άνεση και ο τρόπος με τον οποίο γελοιοποιούν τις ελληνικές αρχές είναι σοκαριστικός»
Τελικά υπάρχει εντολή για ανοχή στους Λαθρομετανάστες ;


πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...