Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Mετανάστης: «Ήμουν φυλακή, μας απελευθέρωσαν και μας είπαν φύγετε»

Μαρτυρία μετανάστη στον Έβρο: «Ήμασταν φυλακή και μας είπαν φύγετε»

Προβληματίζει το βίντεο στο twitter με μετανάστη να λεεί....
«Ημουν φυλακή, μας απελευθέρωσαν και μας είπαν φύγετε»

Ωστόσο προβληματισμό προκαλούν οι δηλώσεις ατόμων που βρίσκονται ανάμεσα στο συγκεντρωμένο πλήθος, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά τους είναι «ποινικοί». Μάλιστα ένας από αυτούς σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εμφανίζεται να λέει: «Ημουν στη φυλακή, μας απελευθέρωσαν και μας είπαν φύγετε». Ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ισχύει αυτό που υποστηρίζει ο νεαρός.



Το βίντεο πάντως κυκλοφορεί στο twitter και το αναπαράγουν πολλοί χρήστες χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται αν ισχύει ή όχι.
«Θα πάω στην Ευρώπη για να σωθώ», λέει εν συνεχεία ο μετανάστης στο βίντεο που μετέδωσε και ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός Halk TV.
Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση στον Εβρο είναι δύσκολη, αφού οι Αρχές δίνουν μάχη προκειμένου να απωθήσουν τους μετανάστες που επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα. Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής ξέσπασαν μάλιστα νέα επεισόδια με πετροπόλεμο και χημικά που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικού.

πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...