Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ.!



Γράφει ο Λύκαστρος :

Στην άνωθεν φωτογραφία βλέπουμε με το κόκκινο χρώμα την περιοχή της Λομβαρδίας, την περιοχή που χτυπήθηκε απο τον "κορωνοιό" περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περιοχή στην Ιταλία.!!....

Όλο αυτό που ζούμε με τον Κορωνοιό είναι ένα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ βιολογικό χτύπημα με πολλές παραμέτρους. Και φυσικά με ένα χτύπημα θα έχουν πολλαπλά οφέληΔεν είναι τυχαίο που χτυπήσαν τόσο αλύπητα την Ιταλία. Η περιοχή της Λομβαρδίας είναι η έδρα του καθολικογεννούς, βιομηχανικού κεφαλαίου της Ιταλίας και της ιταλικής μεγαλοαστικής τάξης, που ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ στην παγκοσμιοποίηση της Νέας Εποχής.Και φυσικά είναι το άντρο της Λέγκας η οποία εκπροσωπεί αυτό το κεφάλαιο και αυτήν την τάξη. Όμως ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ λόγος βρίσκεται αλλού.!!


Ο πραγματικός λόγος είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ και κολοσσιαία συμφωνία που υπογράφτηκε μεταξύ Ιταλίας και Κίνας.!!Μια συμφωνία «Παγκόσμιας στρατηγικής σημασίας εταιρική σχέση» όπως την χαρακτήρισε ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ . Η Ιταλία παραχώρησε 4 ζωτικής σημασίας λιμάνια στην Κίνα (Γένοβα-Παλέρμο-Trieste και Ravenna.) , γεγονός που θα έπρεπε να προβληματίσει και εμάς -διότι δεχόμαστε ΕΠΙΘΕΣΗ και εμείς με βιολογικά όπλα- μιας και εμείς με την σειρά μας έχουμε παραχωρήσει το λιμάνι του Πειραιά στην COSCO , δηλαδή στους Κινέζους. Με αποτέλεσμα το αντίπαλο στρατόπεδο, να μην είναι καθόλου ευχαριστημένο, και να μην θέλουν την υπεροχή και την οικονομική κατάκτηση της Ευρώπης από την Κίνα.!! Διότι αυτά τα γεωστρατηγικής σημασίας λιμάνια, μαζί με το λιμάνι του Πειραιά....είναι ο "Δούρειος Ίππος" της Κίνας για την άλωση των Βαλκανίων και της Ευρώπης.



Δείτε την πρώτη εικόνα, με το κόκκινο χρώμα που βρίσκεται η Λομβαρδία, και στην συνέχεια κοιτάξτε την άνωθεν φώτο....θα προσέξετε ότι η Λομβαρδία βρίσκεται ακριβώς ΑΝΑΜΕΣΑ στο ΚΕΝΤΡΟ δηλαδή από τα 3 λιμάνια που παραχώρησε η Ιταλική κυβέρνηση στην Κίνα.!! Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο ο Μακρόν όσο και ο Μητσοτάκης μίλησαν και είπαν ακριβώς και οι δύο...«Είμαστε σε πόλεμο». Και φυσικά δεν εννοούσαν ότι βρίσκονται σε πόλεμο με ένα...μικρόβιο. Οι Αμερικάνοι και μάλιστα το κέντρο εξουσίας που θα χτυπηθεί με την Κίνα, δεν έχουν σκοπό να παραχωρήσουν στην Κίνα την Μεσόγειο , ούτε την μισή Ευρώπη.!! Η Ελλάδα και η Ιταλία με τα λιμάνια της είναι το "κλειδί" ελέγχου της Ευρώπης . 

Η Ευρώπη είναι ουσιαστικά το προγεφύρωμα της Αμερικής στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Η διατήρηση αυτού του προγεφυρώματος και η επέκταση του ως εφαλτηρίου για τον έλεγχο όλης της Ευρασίας, βρίσκεται σε άμμεση συνάφεια με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ  της Αμερικής .!!!

Υ.Γ  Σας "βλέπω" ναι σε εσάς το λέω που παίζετε με τέτοια βιολογικά όπλα...φροντίστε να τελειώσετε γρήγορα το θέμα με τον κορωνοιό στην Ελλάδα, διότι δεν θα βρείτε στο τέλος πατρίδα να γυρίσετε.


πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...