Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Μουσουλμάνος κληρικός γιορτάζει τον Coronavirus για την «Εξόντωση» των Κινέζων!



Παρότρυνε τους μουσουλμάνους να προσευχηθούν στον Αλλάχ να «εξοντώσει» τον λαό της Κίνας.....
Ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξακολουθούν να φοβούνται για «ρατσιστικά» αντίποινα λόγω του κοροναϊου, ένας μουσουλμάνος κληρικός εξέδωσε φάτουα γιορτάζοντας την επιδημία του κοροναϊού και ζητώντας την «εκμηδένιση» του κινεζικού λαού.

Πριν από λίγες ημέρες ο Σύριος μουσουλμάνος κληρικός Abd Al-Razzaq Al-Mahdi γιόρτασε την εξάπλωση του κοροναϊού στην Κίνα και παρότρυνε τους μουσουλμάνους να προσευχηθούν στον Αλλάχ να «εξοντώσει» τον λαό της Κίνας.

"Ο Al-Mahdi είναι διακεκριμένος κληρικός, τον οποίον σέβονται από τις παρατάξεις του τζιχάντ και ο οποίος είναι γνωστός για τα κηρύγματα και τις φάτουα, στα οποία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους να συμμετέχουν σε τζιχάντ και να εκτελούν επιθέσεις στη Ρωσία", αναφέρει τα ΜΜΕ.

Με τίτλο «Fatwas από το ομόσπονδο κράτος του Sham» - ο Al-Mahdi απάντησε σε μια ερώτηση του Muhammad Abu Nassir, ο οποίος ρώτησε: «Επιτρέπεται να εκφράζουμε τη χαρά μας για το τι βιώνει η Κίνα με τον κορωναϊό και το θάνατο του κινεζικού λαού ; "

"Ναι, ναι, πρέπει να εκφράσουμε τη χαρά μας και να προσευχηθούμε για την εξαφάνισή τους", απάντησε ο Al-Mahdi.

"Οι [Κινέζοι] έχουν δηλώσει πόλεμο και έχουν σκοτώσει, σφαγιάσει, φυλακίσει και καταπιέσει μουσουλμάνους Ουιγούρους και μη Ουιγούρους. Είναι οι εχθροί του Αλλάχ και είναι βουδιστές και κομμουνιστές ".

Το fatwa του Al-Mahdi εκδόθηκε μέσω τηλεγράφων, αλλά είναι επίσης προφανώς ενεργός στο Twitter, το οποίο πιθανώς επιτρέπει τζιχαντιστικές fatwas...
.pentapostagma.gr


πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...