Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΙΚΕΑ Σουηδίας σε πελάτη του που αντέδρασε για την μαντήλα : «Να μην έρθεις ξανά !»



Αντίδραση από το ΙΚΕΑ προς τον πελάτη που αντέδρασε κατά της εργαζόμενης που φορούσε....
μαντίλα : Μην έρθεις ξανά

Την προηγούμενη εβδομάδα ένα από τα πιο συζητημένα θέματα στα social media στη Σουηδία, ήταν η υπεράσπιση που έδειξε ο γίγαντας στον τομέα των επίπλων ΙΚΕΑ για μία εργαζόμενη του, που φορούσε μαντίλα.

Την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Ομπον της Σουηδίας, ένας πελάτης του ΙΚΕΑ, ¨Να μην έρθεις σε σχόλιο που έγραψε στο διαδίκτυο, ανέφερε πως “Ηταν θλιβερό ότι υπήρχε μία ταμίας που φορούσε μαντίλα. Δεν θα πατήσω ξανά το πόδι μου σε αυτό το μαγαζί”.

Τότε ο υπεύθυνος της επιχείρησης για τα social media, απαντώντας στο σχόλιο του πελάτη ανέφερε: “Οι αξίες της επιχείρησής μας είναι ξεκάθαρες. προσεγγίζουμε τους πάντες με σεβασμό ανεξάρτητα από την καταγωγή του και την θρησκευτική η σεξουαλική του προτίμηση. Πριν να κρίνετε κάποιων από τα ρούχα του πρέπει να τον γνωρίσετε. Εμείς δεν συμπεριφερθήκαμε με προκαταλήψεις και το άτομο για το οποίο μιλάτε είναι ένα άτομο αγαπητό από όλους. Για αυτό το λόγο δεν καλοδεχόμαστε το σχόλιο σας, που κάνει ξεκάθαρα διακρίσεις. Δεν λυπόμαστε αν κάποιος με τέτοιες ιδέες δεν έρχεται στο μαγαζί μας”.
…….
https://tourkikanea.gr
https://www.yenisafak.com


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...