Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε έκτακτες ανταποκρίσεις τους τα τουρκικά κανάλια μεταδίδουν αυτή την ώρα πως στην περιοχή της συνοριακής εισόδου από Τουρκία προς Ελλάδα, στην Pazarkule, οι Έλληνες άνοιξαν πυρ και πυροβολούν στον αέρα προς εκατοντάδες πρόσφυγες που προσπαθούν να περάσουν πεζή στο ελληνικό έδαφος,....

ενώ σε ένα λεωφορείο που προσπάθησε να διαφύγει από την Τουρκία το σταμάτησαν και δια της βίας, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, το γύρισαν πίσω.

Βίντεο-Λαθρομετανάστες προσπαθούν να μπούνε με το ζόρι στην Ελλάδα και δέχονται δακρυγόνα


Η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή του Karağaç, όπου από το πρωί χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρό, Σύριοι, Πακιστανοί, Αφγανοί και κάθε καρυδιάς καρύδι, με το ελεύθερο από τις τουρκικές αρχές προωθούνται προς την ελληνική πλευρά.

Οι Τούρκοι δεν χάνουν την ευκαιρία να καταγγείλουν την ελληνική πλευρά για βίαιη συμπεριφορά στους πρόσφυγες, που με το έτσι θέλω και με την άμεση βοήθεια των τουρκικών αρχών θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...