Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Οι νησιώτες αγκάλιασαν τον Ηλία..- Το επεισόδιο που έθαψαν τα κανάλια..Οι συριζαίοι, οι ΚΚΕδες και οι ΜΚΟ "αρρώστησαν" βλέποντας τις εικόνες που παρουσιάζουμε στο σημερινό βίντεο. Γι' αυτό και έστησαν ένα καλά οργανωμένο επικοινωνιακό τσίρκο.



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιους βουλευτές του Σύριζα και του ΚΚΕ συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός και γιούχαρε ο συγκεντρωμένος κόσμος!

Με αγκαλιές και αγωνιστικό παλμό υποδέχθηκαν την αντιπροσωπεία της...
Χρυσής Αυγής οι νησιώτες, στη μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στην λαθρομετανάστευση στην Αθήνα. Οι συριζαίοι, οι ΚΚΕδες και οι ΜΚΟ "αρρώστησαν" βλέποντας τις εικόνες που παρουσιάζουμε στο σημερινό βίντεο. 
Γι' αυτό και έστησαν ένα καλά οργανωμένο επικοινωνιακό τσίρκο. Στο τέλος της εκδήλωσης και αφού ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε αποχωρήσει, οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ (Μπουρνούς και Κόρακας) μαζί με 5-6 παρατρεχάμενους, πήραν τις ντουντούκες και άρχισαν τα γνωστά καραγκιοζιλίκια. 

Οι συγκεντρωμένοι Έλληνες τους αποδοκίμασαν έντονα και τους ξεφτίλισαν, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό που δημοσιεύουμε. 

ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...