Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Συγκινητικό βίντεο: Πυροσβέστης σώζει μωρό καγκουρό από τις φλόγες στην Αυστραλία

Συγκίνηση προκαλεί το βίντεο με τη διάσωση ενός μωρού καγκουρό από ένα πυροσβέστη στην Αυστραλία, το οποίο δημοσιεύτηκε....
στο Instagram και κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Ο Σαμ ΜακΓκλον δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram το βίντεο.
Σε αυτό φαίνεται να αρπάζει ένα μωρό καγκουρό για να το σώσει από τις φωτιές, που συνεχίζουν να καίνε.
«Η Αυστραλία καίγεται! 500 εκατ. ζώα έχουν χάσει τη ζωή τους. Έσωσα ένα μωρό καγκουρό που ήταν μόνο του. Είναι αποκαρδιωτικό. 10 εκατ. εκτάρια έχουν καεί. Παρακαλώ διαδώστε. Παρακαλώ δωρίστε. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:


Πάνω από τη Χιλή και την Αργεντινή οι καπνοί

Οι καπνοί από τις γιγαντιαίες πυρκαγιές που μαίνονται επί μήνες σε δάση και περιοχές με χαμηλή βλάστηση στην Αυστραλία, αφού διένυσαν πάνω από 12.000 χιλιόμετρα στον Ειρηνικό Ωκεανό, βρίσκονται πλέον πάνω από τη Χιλή και την Αργεντινή, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι μετεωρολογικές υπηρεσίες των δύο λατινοαμερικάνικων κρατών.
Στην αρχή της ημέρας, φαινόταν σαν «ο ήλιος να έχει πιο κόκκινο (χρωματικό) τόνο», λόγω «του νέφους καπνού που προέρχεται από τις πυρκαγιές» στην Αυστραλία, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Πατρίσιο Ούρα, ανώτερο στέλεχος του μετεωρολογικού ινστιτούτου της Χιλής.
Το νέφος καπνού βρίσκεται σε υψόμετρο 6.000 μέτρων και δεν αναμένεται κάποιο μετεωρολογικό φαινόμενο να το κάνει να χάσει ύψος και να πλησιάσει την επιφάνεια της Γης, σημείωσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...