Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Εικόνες από την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι δίνει στην δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία. Καρέ - καρέ η... πολιορκία της Ματρόζου και τι βρήκαν οι αστυνομικοί.



Σε οκτώ συλλήψεις, πέντε γυναίκες και τρεις άνδρες, προχώρησε η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου, 11.01.2020, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση του κτιρίου στην οδό Παναιτωλίου, στο Κουκάκι, το οποίο είχε ανακαταληφθεί...

Η συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 21:30, ενώ διενεργήθηκε με την παρουσία εισαγγελέα, όπως και αυτή που έγινε νωρίτερα, στην οδό Ματρόζου, στην ίδια περιοχή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα, Κυριακή 12.01.2020, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση.


Δείτε τις εικόνες από το Κουκάκι


Σε οκτώ συλλήψεις, πέντε γυναίκες και τρεις άνδρες, προχώρησε η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου, 11.01.2020, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση του κτιρίου στην οδό Παναιτωλίου, στο Κουκάκι, το οποίο είχε ανακαταληφθεί.

Η συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 21:30, ενώ διενεργήθηκε με την παρουσία εισαγγελέα, όπως και αυτή που έγινε νωρίτερα, στην οδό Ματρόζου, στην ίδια περιοχή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα, Κυριακή 12.01.2020, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση.


Δείτε τις εικόνες από το Κουκάκι


ΚουκάκιΚουκάκιΚουκάκι
Οι επιχειρήσεις στο Κουκάκι

Υπενθυμίζεται, ότι στην επιχείρηση για την εκκένωση του κτιρίου της οδού Ματρόζου, στο Κουκάκι, που ολοκληρώθηκε στις 20:30, συνελήφθησαν τρεις άνδρες (ο ένας ανήλικος) και δύο γυναίκες. Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές.


Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια.Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία στις δύο επιχειρήσεις για την εκκένωση των κτιρίων τραυματίσθηκαν συνολικά 6 αστυνομικοί.


Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (12.01.2020) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου οδηγήθηκαν οι 13 συλληφθέντες κατά τη διάρκεια των χθεσινών αστυνομικών επιχειρήσεων στο Κουκάκι.
Περίπου 50 αλληλέγγυοι περίμεναν τους συλληφθέντες έξω από τα δικαστήρια και επιχείρησαν να κινηθούν προς το μέρος τους, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να τους απομακρύνουν.
Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι ομάδα αλληλέγγυων πέταξε μπουκάλια, καφέδες και πέτρες κατά αστυνομικών, που προχώρησαν σε έξι προσαγωγές. Οι προσαχθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο κτήριο της Ματρόζου περίπου στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα μπήκαν και σε αυτό της Παναιτωλίου.
Από την κατάληψη της Ματρόζου συνελήφθησαν πέντε άτομα -δύο άντρες, μία ανήλικη και δύο γυναίκες- ενώ από εκείνη της Παναιτωλίου πέντε γυναίκες και τρεις άντρες.

Τροχοί, πέτρες, μπογιές και συλλήψεις

Οι αστυνομικοί στην Ματρόζου επιστράτευσαν τροχό για να κόψουν την σιδερένια πόρτα που οι ίδιοι είχαν σφραγίσει πριν λίγο καιρό. Οι λίγοι αντιεξουσιαστές που βρίσκονται μέσα σε κάθε κατάληψη άρχισαν να πετούν πέτρες, μπογιές και ότι βρουν προκειμένου να εμποδίσουν τους άνδρες των ΜΑΤ. Έξι από αυτούς τραυματίστηκαν ελαφρά.

Μετά από αρκετή ώρα μπήκαν με σκάλα από την οδό Κολοκοτρώνη. Σύμφωνα με την αστυνομία έγιναν 5 συλλήψεις, 3 άνδρες και 2 γυναίκες. Ένα από αυτά τα άτομα είναι ανήλικο, 17 χρονών. Και οι 5 οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ. Επίσης έγιναν 9 προσαγωγές.

Ορισμένοι αστυνομικοί… άλλαξαν χρώμα από τις μπογιές. Είχαν πάντως μέχρι και ειδικό φακό – λέιζερ που αναβοσβήνει γρήγορα και δυνατά προκειμένου οι αναρχικοί μέσα από το κτίριο να μην βλέπουν καλά και να μην μπορούν να πετούν πράγματα.

Ύστερα από περίπου δύο ώρες, οι αστυνομικοί μπήκαν και στην κατάληψη της οδού Παναιτωλίου. Εκεί συνέλαβαν 5 γυναίκες και 3 άνδρες.

Συνολικά οι συλλήψεις ήταν 13. Στην περιοχή πέταξαν το ελικόπτερο και drone της αστυνομίας και κατέγραψαν τα πάντα.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...