Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Συναγερμός στο Παρίσι: Άνδρας μαχαίρωσε περαστικούς


Υπέκυψε στα τραύματά του ένα από τα θύματα της επίθεσης με μαχαίρι, σε πάρκο της συνοικίας Βιλζουίφ, στην περιφέρεια του Παρισιού. Δύο ακόμη άνθρωποι τραυματίσθηκαν, ενώ ο ένας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση...


 Ο δράστης της επίθεσης σκοτώθηκε από τα πυρά αστυνομικών στην γειτονική περιοχή Αΐ-λε-Ροζ.

Αμέσως μετα την επίθεση η αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να μην κινούνται στην περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν δεκάδες ασθενοφόρα.





A Muslim terrorist was shot and eliminated by police officers after stabbing 4 people in a park in , south of . Police sappers were called to the scene of the terror attack.



View image on TwitterView image on Twitter
FIRST IMAGES appear of the terrorist attack, southern Paris

- 2 dead (including attacker)
- several injured




Embedded video






«Αυτή την στιγμή, γνωρίζουμε ότι ο αδίστακτος δράστης επιχείρησε να επιτεθεί και σε άλλους ανθρώπους που ευτυχώς κατάφεραν να τον αποφύγουν. Δυστυχώς, κατάφερε να χτυπήσει τρεις ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας είναι νεκρός» δήλωσε η εισαγγελέας Λορί Μπεκό.

Οι αρχές ζητούν απο τους πολίτες που είδαν κάτι ή κατέγραψαν την επίθεση με το κινητό τους να επικοινωνήσουν με την αστυνομία. Εξετάζουν ακόμη το υλικό από κάμερες καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή.


: : 1 dead and 3 injured in a stabbing attack in Hautes-Bruyères park in the area of .

The attacker has been shot by the police.




Embedded video






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...