Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Οι Anonymous Greece τήρησαν την υπόσχεση τους και αποκάλυψαν τα στοιχεία των επικεφαλής της ομάδας των Τούρκων χάκερ



Μας είχαν προϊδεάσει οτι θα αποκαλύψουν τα πραγματικά ονόματα των επικεφαλής των Τούρκων χάκερ και τήρησαν την υπόσχεση τους αργα το απόγευμα της Παρασκευής....«Χθες το απόγευμα ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι χάκερ αλλά αυτή την φορά με το άλλο όνομα τους ( Aslan Neferler Tim ). Στην πρώτη επίθεση χτύπησαν οι Anka Neferler Tim. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και χτυπάνε όλοι μαζί ελληνικούς στόχους.

Αφού τους χτυπήσουν τα δημοσιεύουν στο facebook, twitter και σε τουρκικά forums. Εμείς αυτή την φορά έχουμε τα στοιχεία 2 ατόμων ο ένας είναι ο admins της σελίδας και ο δεύτερος είναι ο «αρχηγός» όπου μαζεύει άτομα για να χτυπήσει στόχους ( DDoS Captain ) Σήμερα μετά τις 7 το απόγευμα θα ανεβάσουμε δημόσια τα στοιχεία των 2 αυτών αυτών. Στοιχεία όπως: Ψευδώνυμα, τα κανονικά τους ονόματα, ηλικίες, πόλη, τηλέφωνα και profile.

Stay tuned, AnonymousGreece», ανέφερε η ανακοίνωση.

Σε σχετική ανακοίνωση χθες Παρασκευή, σημείωσαν:

«Όπως είπαμε σας δίνουμε παρακάτω τα πραγματικά στοιχεία των Τούρκων «χακερς», του admin των Aslan Neferler Tim και του recruiter των Anka Neferler Tim, οι οποίοι επιτέθηκαν στις ιστοσελίδες της χώρας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...