Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Δολοφονική επίθεση σε βάρος στελέχους της Χ.Α. "έπιασε" ο κοριός της Ε.Υ.Π.Πρώτος στόχος ο Κασιδιάρης!!!


Του Άρη Σπίνου
Σε πλήρης συναγερμό βρίσκονται οι αρχές,ύστερα από το ενημερωτικό σημείωμα που συνέταξαν στην Ε.Υ.Π.,ύστερα από πληροφορίες που διακινήθηκαν αργά εχθές το βράδυ όταν έφτασε συνομιλία από τις φυλακές Κορυδαλλού σε γνώση της διεύθυνσης επισυνδέσεων ....
Σύμφωνα με αυτές υπάρχει σε πλήρης σχεδιασμό δολοφονική επίθεση σε βάρος στελέχους της Χ.Α.,ως απάντηση στην απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέας.
Εδώ τα πράγματα όμως μπερδεύονται.
Αναγνώστης του σημειώματος,μιλώντας στο edolio5 επισήμανε ότι ως πρώτος στόχος θεωρείτε ο Η.Κασιδιάρης ,αφού εκφράζει το "όλον" του κόμματος ως προς την δυναμική και την θεωρητική πρακτική του και επιπλέον είναι εντελώς ακάλυπτος ως προς την φύλαξη του.
Βεβαίως όπως επισήμανε στο edolio5 ο ίδιος άνθρωπος δεν αποκλείεται η στόχευση οποιουδήποτε άλλου ,όπως είχε συμβεί στο Νέο Ηράκλειο με τους Καπελώνη και Φουντούλη.
2 απλά μέλη μιας τοπικής οργάνωσης.
Το πιο ανησυχητικό είναι οι ασύλληπτες ομάδες δράσης οι οποίες έχουν την δυνατότητα,σε συνεργασία με ποινικούς που εκτελούν "συμβόλαια"να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια όπως έχει γίνει και στο παρελθόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε η κυβέρνηση σε ανώτατο επίπεδο αλλά ζητήθηκε από επιτελείς του πρωθυπουργού να μην ενημερωθούν...οι ενδιαφερόμενοι.
Το edolio5 με πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας αυτής της πληροφορίας που δεν επιδέχεται ως προς την εγκυρότητα της καμία αμφισβήτηση την δημοσιοποιεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...