Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Τρεις σφαίρες στο κεφάλι του Τσετσένου σφαγέα μωρών



Δολοφονήθηκε και το τελευταίο κτήνος του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας του 21ου αιώνα, του Μπεσλάν...

Η Γερμανία απέλασε δύο ρώσους διπλωμάτες που τους κατηγορεί ότι οργάνωσαν την δολοφονία ενός Τσετσένου στην Γερμανία.
Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μάλιστα τον χαρακτηρίζουν «Γεωργιανό», γιατί καταλαβαίνετε ότι η λέξη Τσετσένος δεν «πουλάει».



Παρότι ο δολοφονημένος ήταν πρωτοπαλίκαρο του σφαγέα Μπασάγιεφ (φωτό)
Και όμως αυτό το κτήνος συμμετείχε στις μεγαλύτερες σφαγές του 21ου αιώνα με αποκορύφωμα την σφαγή των παιδιών του σχολείου στο Μπεσλάν. 
Έστω και 15 χρόνια μετά, τηρήθηκε η προφητεία του Πούτιν ο οποίος είχε δηλώσει το 2004 ότι θα πληρώσουν όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα, όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν όντως είναι χτύπημα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών. 

Προκαλεί όμως θλιβερή εντύπωση πως η Γερμανία είχε δώσει προστασία σε ένα τέτοιο κτήνος, και πως είναι δυνατόν να δημιουργεί ακόμα και διπλωματικό επεισόδιο επειδή αυτό το κτήνος δολοφονήθηκε.

Φυσικά η επίσημη Ρωσία αρνείται κάθε ανάμειξη και κατακεραυνώνει την Γερμανία για την συμπεριφορά της.

Ως Σφαγή στο Μπεσλάν είναι γνωστή η δολοφονία τουλάχιστον 385 ανθρώπων σε σχολείο του Μπεσλάν, το Σεπτέμβριο του 2004.
Την 1η Σεπτεμβρίου του 2004 μια ομάδα τρομοκρατών, την οποία αποτελούσαν κυρίως άτομα από την Ινγκουσετία και την Τσετσενία, και οποίοι είχαν σταλεί από τον Τσετσένο οπλαρχηγό Σαμήλ Μπασάγεφ που απαιτούσε το τέλος του πολέμου στην Τσετσενία, κατέλαβε ένα δημοτικό σχολείο στο Μπεσλάν [School Number One (SNO)], στη Βόρεια Οσετία, και πήρε ομήρους περισσότερους από 1,100 ανθρώπους. 
Στις 3 Σεπτεμβρίου, και ενώ συνεχιζόταν η ομηρία, δυνάμεις ασφαλείας της Ρωσίας εισέβαλαν στο σχολείο χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό. 
Το σχολείο συγκλονίστηκε από σειρά εκρήξεων και τυλίχθηκε στις φλόγες και ακολούθησε μάχη μεταξύ των απαγωγέων και των ρωσικών δυνάμεων με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εκατοντάδες όμηροι και πολλοί άλλοι να τραυματιστούν.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...