Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΑΣΤΕΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΚΙΟΣΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ…




Αυτές τις ημέρες ο Δήμος Κατερίνης τοποθετεί στις πλατείες τής πόλης κιόσκια (περίπτερα) και διάφορες τέντες για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων. Σε ένα κιόσκι τής Πλατείας Ελευθερίας βρήκε σήμερα...
28/11/2019 το μεσημέρι, κατάλυμα ένας άστεγος ζητώντας να κοιμηθεί για λίγο.
Σε λίγο έφτασε στο κιόσκι και ο άνθρωπος που ενοικίασε το οίκημα από τον Δήμο για επαγγελματική χρήση ενώ τηλεφωνούσε σε αρμόδιους τού Δήμου για να τον βγάλουν έξω.
Ο άστεγος, όπως μού δήλωσε ότι είναι, κατάγεται από γνωστό παραθαλάσσιο χωριό τής Πιερίας ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης και γνωστός μάλλον στις Αρχές.
«Να κοιμηθώ θέλω», μου έλεγε, «και αύριο να πάω στο χωριό μου»«Έλληνας είμαι» μου ψέλλιζε και έκλαιγε.
Εντύπωση μου έκανε μια παρέα τριών ατόμων λαθρομεταναστών που ήλθαν κοντά και έβλεπαν ενώ χλεύαζαν μάλλον στην γλώσσα τους χαμογελώντας για την κατάντια τού Έλληνα, εφόσον αυτοί καλοντυμένοι και με πληρωμένα σπίτια από τους Έλληνες φορολογουμένους, δεν ήταν στην κατάσταση τού Έλληνα!!! Ναι, κύριε Μητσοτάκη, έτσι έχουν τά πράγματα.
Ειδοποιήθηκε η Δημοτική Αστυνομία για να βγάλει από το κιόσκι τον άστεγο όπου και έφτασε στην Πλατεία σε λίγη ώρα. Μίλησαν μαζί του και ευγενικά τον απομάκρυναν από το κιόσκι ενώ σε λίγο έφτασε και η αστυνομία. Του ζήτησαν ταυτότητα αλλά, ενώ είχε -όπως υποστήριζε- δεν μπορούσε να την βρεί μέσα στο σακίδιο του, λόγω τής φανερής μέθης του και στο τέλος τον πήραν στο Τμήμα για εξακρίβωση, όπου μάλλον θα κοιμηθεί για λίγο εκεί και θα τον οδηγήσουν στο χωριό του.
Σε πλαστική σακούλα ο άστεγος (το όνομα του μου έγινε γνωστό) είχε πλαστικά μπουκάλια με… νερό, όπως νόμιζα. Έβγαλε να πιεί και αποδείχθηκε πως περιείχε καθαρό οινόπνευμα. Τον ρώτησα πώς το πίνει αυτό το πράμα και μου χαμογελούσε!!!
Η αναφορά μου αυτή δεν γίνεται τόσο στον μέθυσο άστεγο, αλλά στην κατάσταση που επικρατεί τόσο στην πόλη μας όσο και σε όλη την Ελλάδα με τους άστεγους και δυστυχισμένους Έλληνες ενώ η Πολιτεία υποστηρίζει μέχρι αηδίας όλους τούς λαθρομετανάστες (εφόσον «πρόσφυγες» στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν σύμφωνα με την απόφαση τού Σ.Τ.Ε. [Συμβούλιο τής Επικρατείας] με την υπ’ αρ. 120/2015 (Β’ Τμήμα Διακ.) όπου σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, πρόσφυγας είναι μόνο όποιος φεύγει από εμπόλεμη ζώνη (χώρα) και μεταφέρεται στην πρώτη ασφαλή χώρα, την Τουρκία εν προκειμένω). Παρ’ όλα αυτά όμως οι λάθρο τής πλατείας μας, χαμογελούσαν για το χάλι τού Έλληνα!!!
Θα μπορούσε η γνωστή ΜΚΟ της Κατερίνης να βοηθήσει στην αστεγία αυτού τού Έλληνα; Μάλλον όχι εφόσον δεν πληρώνονται από τον ΟΗΕ για Έλληνες αλλά μόνο για λαθρομετανάστες.
Λυπάμαι που το λέω, αλλά συν τω χρόνω θα βλέπουμε τα χειρότερα στην πόλη μας, με τις «ευλογίες» και τα «στραβά μάτια» των Αρχών τού τόπου μας.
************************
Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!
«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».
©www.Pieria.tv – 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...