Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΑΙΣΧΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821



Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με ποίημα που δώθηκε σε παιδάκι, σε νηπιαγωγείο της Δράμας, να το απαγγείλει για την γιορτή της.... επειτείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Δεν μπορεί να επιτρέπεται σε ανθρώπους που θέλουν να διαστρεβλώνουν την ιστορία και να θέλουν να καταστρέψουν την ψυχή των παιδιών για συμφέροντα της ανώμαλης κοινωνίας που θέλουν να χτίσουν, να λέγονται εκπαιδευτικοί και να διορίζονται σε σχολεία..!!



Αν ισχύει αυτό, σύμφωνα με την εγκύκλιο σχετικά με πειθαρχικά παραπτώματα εκπαιδευτικών σύμφωνα με τον Ν.4093/2012, ο εν λόγο εκπαιδευτικός παραβιάζει τα κάτωθι άρθρα:

1. Των Πράξεων με τις οποίες εκδηλώνεται άρνηση αναγνώρισης του Συντάγματος ή έλλειψη αφοσίωσης στην Πατρίδα και την Δημοκρατία.

8. Της χρησιμοποίησης της δημοσιοϋπαλληλικής ιδιότητας ή πληροφοριών που κατέχει ο υπάλληλος λόγω της υπηρεσίας ή της θέσης του, για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων του ίδιου ή τρίτων προσώπων.

Θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτός ο "βιασμός" που γίνεται στα παιδιά μας.. Στην ουσία τα παιδιά στο σχολείο δεν "μαθαίνουν γράμματα" αλλά ψέματα.. Ψέματα για την ιστορία της Ελλάδας, ψέματα για την θρησκεία.. Αν ανατρέξετε σε άλλους "φακέλους" μαθημάτων μαθαίνουν πως να μισούν και να βαριούνται το σχολείο, ότι το σχολείο είναι φυλακή και άλλα πολλά της σύγχρονης ψεύτικης και ανώμαλης κοινωνίας που χτίζουν..!!

Γονείς και σώφρων εκαπιδευτικοί, τι κάνετε;;; Για πιο λόγο έχετε δεχτεί αυτή την παράνοια και αυτή την καταστροφή του νού που κάνουν στα παιδιά σας;;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...