Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Macedonia vs Makedonia Νέας φουρνιάς σανό, φαίνεται πως παρέλαβε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και έβαλε τα ΜΜΕ που την στηρίζουν, να το μοιράσει στους πολίτες.



ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ «MADE IN MACEDONIA» ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΔ...

Υπερήφανη «πατριωτική» πολιτική με σφραγίδα Μητσοτάκη: Τα προϊόντα των Σκοπίων θα αναγράφουν «Made in Macedonia» και τα ελληνικά, «Made in Makedonia»

Σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του ΣΕΒΕ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε… λύση στο ζήτημα του… branding των Μακεδονικών προϊόντων ώστε αυτά να ξεχωρίζουν από τα αντίστοιχα των Σκοπίων.

Σύμφωνα με την πρόταση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), το λογότυπο σήμανσης των Μακεδονικών προϊόντων θα απεικονίζει το γράμμα «μ» – όπως δηλαδή, «Μακεδονία», «μας δουλεύουν» κ.ο.κ.

Πρόβλημα όμως υπήρξε και με την πλήρη ονομασία προέλευσης των προϊόντων, καθώς είναι γνωστό ότι οι Σκοπιανοί έχουν κατακλύσει τις αγορές με προϊόντα “Made in Macedonia”. Σε αυτό το αδιέξοδο ήρθε να δώσει… λύση ο ίδιος ο πρωθυπουργός καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα παρατήρησε ότι οι Σκοπιανοί σφετεριστές της Ιστορίας μας, αναγράφουν το Macedonia με «c», οπότε τι μένει; Να αναγράφουμε εμείς το Makedonia με «k»!

Όσον αφορά το πεζό γράμμα «μ», αυτό οι εκπρόσωποι του ΣΕΒΕ, υποστηρίζουν ότι παραπέμπει στην Ελλάδα καθώς χρησιμοποιείται παγκοσμίως ως μαθηματικό σύμβολο. Υπάρχει βεβαίως και… διεθνώς αναγνωρισμένη ελληνική λέξη που αρχίζει από «μ» και είναι αυτή ακριβώς που φαντάζεστε! Γιατί για μαλάκες περνάνε όλους τους Έλληνες, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του που συνεχίζουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!

Παρίσταναν προεκλογικά τους μακεδονομάχους και σήμερα… εποπτεύουν την αυστηρή τήρηση της συμφωνίας. Μιας συμφωνίας που εκτός από το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, επιτρέπει στους Σκοπιανούς να κατοχυρώνουν ΚΑΙ στις αγορές το όνομά της.




............


Macedonia vs Makedonia

Νέας φουρνιάς σανό, φαίνεται πως παρέλαβε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και έβαλε τα ΜΜΕ που την στηρίζουν, να το μοιράσει στους πολίτες.


Από το «ρεπορτάζ» του Βήματος και του in.gr





Τοδα εδώ>>https://jodi.graphics/2293

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...