Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος μνηνόνευσαν ως Μητροπολίτη Κίεβου τον »Σβιατοπόλκ ». ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΙΑ



Πνευματική αδελφοκτονία. Οι Έλληνες δημιουργοί της Τραγωδίας πρωτοστατούν στην σύγχρονη πνευματική Αδελφοκτονία που συμβαίνει στην Θήβα την Επτάπυλη αυτή της Εκκλησίας....

Ιερώνυμος και Βαρθολομαίος,φευ, στην Αχειροποίητο μνημόνευσαν ως Μητροπολίτη Κιέβου τον Σβιατοπόλκ τον (επονομαζόμενο αθεόφοβο ή κακό ) το γιο του Πρίγκηπα Βλαδίμηρου που φόνευσε τ΄αδέρφια του Μπόρις και Γκλεμπ ως σφετεριστής της εξουσίας μετά το θάνατο του πατέρα του….Οι 2 αδικοχαμένοι πρίγκηπες είναι οι πρώτοι που αγιοκατάταξε η Ρωσική Εκκλησία..

Δεν πρόβαλαν αντίσταση κατά την δολοφονία τους ή κατά της απειλής του Αδελφοκτόνου γι΄αυτό και θεωρούνται οι πρώτοι που συγκαταλέγονται στους Strastoterptsi δηλ. στους κοσμικούς Αγίους που υπέφεραν το πάθος χωρίς να προβάλουν αντίσταση. Πρόκειται για ειδική κατηγορία Αγίων στη Ρωσική Εκκλησία.

Ο Μπόρις ερχόμενος στο Κίεβο μετά από νικηφόρα εκστρατεία πληροφορείται για τις προθέσεις που τρέφει εναντίον του ο Σβιατοπόλκ ωστόσο συνεχίζει την πορεία του προς αυτό,αρνείται αίτημα του στρατού του ν΄αντιπαρατεθεί και να πάρει για λογαριασμό του την εξουσία. Αφήνει το πεπρωμένο του στα χέρια του Θεού ποθεί να γίνει μιμητής του εκούσιου Πάθους Του. Οι μπιστικοί του αδερφού του τον εξολοθρεύουν….Ο Γκλεμπ ο άλλος αδερφός επίσης κατακρεουργείται από τους συνωμότες……Ο Σβιατοπόλκ ωστόσο σύντομα θα χάσει την εξουσία από λαϊκή εξέγερση και στο θρόνο θ΄ανέλθει ο αδελφός του Γιαροσλάβ. Ο πνευματικός θρόνος του Κίεβου φαίνεται να φέρει εξ αρχής το στίγμα της Αδελφοκτονίας….

Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά η έριδα, η ίντριγκα αυτή τη φορά δεν περιστρέφεται γύρω από το κοσμικό στέμμα αλλά από το ποιός εκπροσωπεί τη νόμιμη εκκλησιαστική αρχή στο Κίεβο.

Ο Επιφάνειος σε θέση Σβιατοπόλκ ως σφετεριστής του τίτλου του Μητροπολίτη Κίεβου προχωρά σε Αδελφοκτονία κατά του νόμιμου κατόχου του Ονουφρίου. Εγκέφαλοι αλλά και συνεργοί του σε αυτήν τη στυγερή και ειδεχθή απρόκλητη πνευματική Αδελφοκτονία αποδείχθηκαν εμπράκτως ο Ιερώνυμος Αθηνών και Βαρθολομαίος Κων/πόλεως και οι συν αυτοίς που σήμερα κατέβηκαν πολλά σκαλιά, κατακρημνίστηκαν από τη θεολογική Κλίμακα, για ν΄ανακαλύψουν την Αχειροποίητο όπου θεώρησαν ότι δια μιας μονοκοντυλιάς θα »διορθώσουν » τα Δίπτυχα της Εκκλησίας μήπως είναι ικανοί να διορθώσουν και τη Βίβλο της Ζωής;;

Αποκ.3, 5: « και ου μη εξαλείψω το όνομα αυτού εκ της βίβλου της ζωής…».
Αποκ. 20, 12-15: «και άλλο βιβλίον ηνοίχθη, ό εστι της ζωής… και ει τις ουχ ευρέθη εν τη βίβλω της ζωής γεγραμμένος, εβλήθη εις την λίμνην του πυρός».

dimpenews.com


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...