Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Η Mattel ετοιμάζεται να λανσάρει τις κούκλες Barbie ουδέτερου φύλου

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Mattel ετοιμάζεται να λανσάρει τις κούκλες Barbie ουδέτερου φύλου

Μετά την Ελληνίδα την Ελένη Αντωνιάδου, την “αστροναύτισσα” που αποδείχθηκε ότι αδίκως έγινε κούκλα-μοντέλο για τα σύγχρονα κορίτσια, η εταιρεία Mattel ετοιμάζεται να λανσάρει τις νέες κούκλες της, που θα....
φορούν ρούχα “γένους ουδετέρου”.
Σύμφωνα με την Mattel, η νέα της σειρά Creatable World προσφέρει στα παιδιά μια κούκλα που είναι «απαλλαγμένη από ετικέτες» και έρχεται με μια ντουλάπα ουδέτερου φύλου με φούστες και παντελόνια, έξι αποχρώσεις δέρματος και μια σειρά από χτενίσματα unisex.
«Τα παιδιά δεν θέλουν τα παιχνίδια τους να υπαγορεύονται από τους κανόνες του φύλου. – Η Mattel συνεργάστηκε με μια εξειδικευμένη ομάδα ειδικών, γονέων, γιατρών και το πιο σημαντικό, παιδιών, για να δημιουργήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία παιχνιδιού», αναφέρει η εταιρεία σε δελτίο Τύπου.
Ο πελάτης-στόχος της Mattel περιλαμβάνει παιδιά που δεν θεωρούν ότι είναι αρσενικά ή θηλυκά. Σε μια διαφήμιση για τις νέες κούκλες, μια συμμορία παιδιών, κάποια crossdressing, παίζουν με τις κούκλες,  “καθιστώντας το παιχνίδι πιο περιεκτικό από ποτέ”, όπως η εταιρεία υπερηφανεύεται.
Το επόμενο βήμα είναι να δούμε τον Action Man χωρίς όπλα και με κραγιόν, και να ζητά να κάνει αλλαγή φύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...