Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Γονείς μουσουλμάνοι!
Πώς τα μουσουλμάνικα παιδιά μαθαίνουν να περπατούν.
Γνωρίζετε τώρα γιατί ο νεαρός είναι άγρια βίαιος και σκληρός;....
Αλλά όταν έχουν ιμάμηδες που τους διδάσκουν την βία, πώς να χτυπούν την γυναίκα τους , τι να περιμένει κανείς από αυτούς.

Σουρά 4:34  Όσο για εκείνους από τους οποίους φοβείς την απληστία, τους παρακαλώ, τους εγκαταλείπεις στα κρεβάτια τους και τους χτυπάς. Αλλά αν σας υπακούσουν, μην αναζητήσετε τρόπο εναντίον τους. Ο Αλλάχ είναι Υψηλός, Μεγάλος.
Detroit Imam Bassem Al Sheraa Wife Beating Serves to Remind Her That She Misbehaved
Βία σε όλες τις κατευθύνσεις



Μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην ασυνήθιστη τελετή για να σηματοδοτήσουν τη θρησκευτική μέρα Ashura, η οποία μνημονεύει το θάνατο του εγγονού του Προφήτη Μωάμεθ Ιμάμ Χουσεΐν.



Ενώ άλλες εικόνες που τραβήχτηκαν στην Ινδία, το Λίβανο και το Αφγανιστάν δείχνουν άνδρες με μαστίγια, μαχαίρια κουζίνας και ακόμη και αλυσίδες με λεπίδες που είναι προσαρτημένες σε αυτά για να χωρίσουν το σώμα τους στην απόλυτη απεικόνιση της πίστης.


Αυτό χρειάζονται όλοι αυτοί:
Top 10 Nuclear Bomb Scenes in Movies
Αν πιστέψουμε όμως αυτά που είπε ο Udo Ulfkotte  πριν τον θάνατο του  ότι:
Αυτό που δεν πιστεύω είναι ότι θα ζήσουν ειρηνικά μαζί. Έχουμε μια σύγκρουση όχι μόνο των πολιτισμών και των θρησκειών, έχουμε μια σύγκρουση ιδεολογιών, όπως είχαμε μια σύγκρουση μεταξύ του κομμουνισμού και του καπιταλισμού. Τώρα έχουμε μια σύγκρουση επειδή το Ισλάμ είναι επίσης μια ιδεολογία. Πιστεύω ότι το Ισλάμ δεν πρόκειται να κερδίσει μάχη ».
‘Muslims won’t win against the West’
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

πηγή





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...