Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Πρέσπες: ΜΑΤ ΣΕ ΠΙΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ !!!



Αν ένας ουδέτερος παρατηρητής κατέγραφε τις αντιδράσεις για το θέμα της Μακεδονίας, και δεν ήξερε τον λόγο αυτών των αντιδράσεων, θα θεωρούσε ότι «Πρέσπες» είναι κάποιο νομοσχέδιο της Ελληνικής κυβέρνησης στο οποίο αντιτίθενται οι Έλληνες....


Έχει αρχίσει πλέον να χάνεται η μπάλα όσον αφορά την ουσία του ζητήματος. Δείχνουμε σαν παίκτες του σκάκι που προσπαθούμε να κάνουμε ΜΑΤ τα «στρατιωτάκια Αλέξης και Κούλης», δείχνοντας πλήρη άγνοια των κανόνων του παιχνιδιού, δηλαδή ότι ΝΙΚΗ είναι το ΜΑΤ στον βασιλιά, όχι στα στρατιωτάκια !!!

Ας ξαναδούμε όλη την σκακιέρα.
Τι είναι το Σκοπιανό ζήτημα;;;

Το Σκοπιανό δεν είναι νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αλλά το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΟ του βαθέως Δυτικού συστήματος στα Βαλκάνια – μακράν σημαντικότερο του Κοσσόβου - και προωθείται σταθερά και με σχέδιο επί 30 ΧΡΟΝΙΑ!! (Αν όχι από τις 27.10.1912 !!!) Οι κινούντες τα νήματα από το παρασκήνιο ως μαύρα άλογα, αξιωματικοί και πύργοι στην σκακιέρα (Σόρος κλπ), έχουν επενδύσει ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ για πολιτική επιρροή, νάρκωση και καταστολή της κοινής γνώμης, εξαγορά πολιτικών, πανεπιστημιακών και ΜΜΕ, ώστε η επίτευξη του στόχου τους, δηλαδή η ΗΤΤΑ ημών των «λευκών», να επέλθει εύκολα με μια υπογραφή των προθύμων μαύρων πολιτικών πιονιών τους Τσίπρα - Ζάεφ.

Ποιες δυνάμεις ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ την συμφωνία των Πρεσπών; (ή ποιοι έχουν τον ρόλο του μαύρου ΒΑΣΙΛΙΑ;;;):

1) Είναι το βαθύ Αμερικανικό κράτος (σήμερα όχι απολύτως ελεγχόμενο από τον Τραμπ)

2) Η Γερμανία (ως κυβέρνηση και βιομηχανικό κεφάλαιο)

Αυτοί ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ τι γίνεται, τι υπογράφεται, τι ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ από τα «στρατιωτάκια»!!

Οι «πρωθυπουργοί» Τσίπρας, Ζάεφ, Κούλης είναι απλά ΠΙΟΝΙΑ, εκτελεστικά όργανα των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ. Πόσο μάλλον στην σημερινή Ελλάδα που με την παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές, ο πρωθυπουργός είναι εντολοδόχος ξένων, κάτι επίσημα κατοχυρωμένο στην διεθνή συμφωνία των μνημονίων.

Ας ληφθεί υπ’ όψιν ότι στην παρτίδα μας κλέβουν, αφού οι μαύροι βασιλείς όσα «στρατιωτάκια» και να τους κάψουμε, βγάζουν από την αποθήκη νέα. Είναι χαρακτηριστική η άνεση με την οποία αντικατέστησαν το καμένο πιόνι «Τσίπρας» με το φρέσκο πιόνι «Κούλης». Και όταν θα φθαρεί και το «Κούλης» θα ρίξουν στην σκακιέρα το πιόνι «Γιάνης» ή όποιο θα έχουν στοκ για σερβίρισμα.

Χωρίς να υπάρχει καμία στρατηγική, όλος ο αγώνας περί Μακεδονικού μέχρι σήμερα ήταν, και συνεχίζει να είναι μία ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΣΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ «ΜΑΥΡΑ ΠΙΟΝΙΑ», από τα οποία απαιτούμε να ενεργήσουν ως ΒΑΣΙΛΕΙΣ (δηλαδή ως έχοντες την εξουσία να αποφασίζουν) και να ακυρώσουν αυτά που οι πραγματικοί βασιλείς αποφάσισαν και που τα ίδια τα στρατιωτάκια υπέγραψαν, και σέβονται !!.

Συμπέρασμα: ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΚΑΚΙ;;;

Σε αυτή την υπέρτατη Εθνική μάχη όλα τα πολιτικά κόμματα κρύφτηκαν, των αυτό-αποκαλούμενων «πατριωτικών» συμπεριλαμβανομένων, αφήνοντας πολιτιστικούς συλλόγους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Είναι προς τιμήν των Θεσσαλονικέων πατριωτών περί τον Οθωνα Ιακωβίδη που οργάνωσαν το πρώτο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη που κινητοποίησε κάπου 1.000.000 Έλληνες. Όπως ορθότατα οργανώθηκε από τις Μακεδονικές το δεύτερο στην Αθήνα με τα 2.000.000 Ελλήνων!! παρά τΙς ποσότητες των χημικών της αριστεράς που από νωρίς ρίχτηκαν προκειμένου να αποτρέψουν κόσμο να πλησιάσει όπως διαπίστωσα και ο ίδιος.

Η συγκέντρωση αυτή ήταν ένα ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ των Ελλήνων. Έφερε τo 20% των εν Ελλάδι Ελλήνων σε μια πλατεία και τους γύρω δρόμους!!! Αν υπολογίσει κανείς και όσους αδυνατούσαν να είναι εκεί για λόγους ηλικίας, υγείας, οικονομικούς εν μέσω μνημονίων, επαγγελματικού καθήκοντος, ή διότι είναι κάτοικοι εξωτερικού, τότε το συλλαλητήριο της Αθήνας ήταν το ΠΛΕΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, πηγαία έκφραση της λαϊκής βούλησης υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας. Απέδειξε έναν ΒΑΘΜΟ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που είναι σαν να έκαναν οι Αμερικανοί συλλαλητήριο με 60.000.000 κόσμο !!! ή οι Κινέζοι με 200.000.000 !!! Να θυμίσουμε ότι στην ίδια πλατεία ο ΣΥΡΙΖΑ όντας κυβερνόν κόμμα έκανε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με 10.000 άτομα!!! Για όσους μπορούν να αντιλαμβάνονται ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΜΕΓΈΘΗ τα 2.000.000 Ελλήνων είναι τρομερή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ!!!

Όμως στα πλαίσια μιας στρατηγικής προς την ΝΙΚΗ, δεν χρησιμοποιείς αυτή την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ως απλή απειλή πολιτικής φθοράς του πιονιού «Τσίπρας». Αν αυτό κάνεις – και οι «πολιτιστικοί ηγήτορες» αυτό ΒΛΑΚΩΔΩΣ έκαναν - τότε έχεις αποδειχθεί κατώτερος των ιστορικών στιγμών μη αντιλαμβανόμενος τι ισχύος πολιτικά πυρομαχικά έβαλε ο Ελληνικός λαός στα κανόνια σου.

Αδέλφια,
με συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια ΜΟΝΟ, δεν κερδίζει μάχες ούτε εργατικό σωματείο. Αυτά είναι μόνο επίδειξη ισχύος, και ως τέτοια πρέπει να γίνονται. Αλλά μέχρι εκεί. Όχι με την ψευδαίσθηση νικηφόρου εργαλείου. Ακόμα και για εργατικό σωματείο την νίκη του δεν την φέρνει η συγκέντρωση, αλλά η ΑΠΕΡΓΙΑ !!! Γιατί;;; Διότι μόνο η απεργία επιφέρει ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ. Και αυτός όταν δει ότι η ΖΗΜΙΑ που υφίσταται από την απεργία είναι μεγαλύτερη από τα κέρδη της άρνησης των αυξήσεων, τότε αποδέχεται τις αυξήσεις διότι ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ως το λιγότερο κακό γι αυτόν.

Πριν την απεργία το αν οι εργάτες διαμαρτύρονταν σε έναν τοπικό ατζέντη του ουδόλως τον απασχολεί ή του αλλάζει τις αποφάσεις του. Το πολύ πολύ να αλλάξει ατζέντη για να παραμυθιάσει κάποιους εργάτες. Ουρά περιμένουν οι υποψήφιοι ατζέντηδες.

Επομένως η συγκέντρωση της Αθήνας έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ως ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ !!! Και πριν προλάβουν κάποιες πρεσβείες βασιλέων να συνέλθουν από το μήνυμα της Αθήνας, θα έπρεπε να τους σταλεί το επόμενο μήνυμα με μία …ευφυή επιλογή διεθνών συνομιλητών της ηγεσίας του Πατριωτικού κινήματος!!!
Να αρχίσουν να αισθάνονται οι βασιλείς ότι οι Πρέσπες τους επιφέρουν ΚΟΣΤΟΣ, και κάτι ακόμη πιο εφιαλτικό γι αυτούς, ΦΟΒΟ για ανεξέλεγκτες γι αυτούς εξελίξεις ΚΑΙ στην Ελλάδα την ώρα που ήδη η Τουρκία είναι με το ένα πόδι έξω από το ΝΑΤΟ, και οι Βασιλείς τρέχουν να δεν φτάνουν…

Η στρέψη της συγκέντρωσης της Αθήνας μόνο κατά του πιονιού «Τσίπρας» ήταν βούτυρο στο ψωμί των βασιλέων. Πέραν του ότι έβγαζε τους ίδιους από το κάδρο, επιπλέον βοηθούσε την εκλογική προώθηση του πιονιού τους «Κούλης»!!! Η αντίθεση του λαού προς τον προδότη Τσίπρα εκ των πραγμάτων τον έστελνε στον Κούλη ως η πιο ασφαλής επιλογή «ο οποίος ίσως να κάνει κάτι», αφού ο Έλληνας δεν θα μπορούσε να ελπίσει τίποτε από πιόνια επιπέδου Λεβέντη, Φωφώς κλπ
************
Κατ εμέ η συγκέντρωση της Αθήνας ήταν το ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ όλου του αγώνα.
***********
Με στοιχειώδη πολιτική ανάλυση ήταν προφανές ότι το Πατριωτικό κίνημα για να μην βγάλει από την στόχευσή του τους βασιλείς και για να μην βοηθήσει ως «χρήσιμος ηλίθιος» την αλλαγή βάρδιας των πιονιών τους, όφειλε ΤΟ ΙΔΙΟ να αποτελέσει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ της χώρας!!! Δηλαδή έπρεπε αμέσως να μετασχηματιστεί σε ένα ευρύτατο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που θα αγκάλιαζε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, και θα συνέδεε τον αγώνα για την Μακεδονία με έναν ευρύτερο και αναγκαίο Εθνικο-Απελευθερωτικό αγώνα για την αποτίναξη της νέας ξένης και δη Γερμανικής αποικιοκρατίας στη χώρα.

Με εξαίρεση κάτι Γερμανόδουλα ευρωλιγούρια δεν υπάρχει Έλληνας που δεν θα τον ενέπνεε ένας αγώνας για την αξιοπρέπεια και την περηφάνια του, για το μέλλον των παιδιών του, για να μην ντρέπεται να αντικρίζει τους προγόνους του στο κάδρο. Αυτό το Πατριωτικό Μέτωπο ως γέννημα της ιστορίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρωτόγνωρες ιδεολογικές συνθέσεις ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, διεμβολίζοντας εκλογικά όλο το πολιτικό σύστημα σε ελάχιστο χρόνο. Ναι ακόμα και σε 6 μήνες!!!. Η σάρωση του σάπιου πολιτικού συστήματος και η έστω και ελαφρές …γεωπολιτικές μετακινήσεις του νέου Πατριωτικού Κινήματος θα έδιναν την «χαρά» στους βασιλείς να νοιώσουν την ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, το απρόβλεπτο ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. Αν ακόμα κάποιοι από αυτούς θα είχαν αμφιβολίες, τότε μία νέα Πατριωτική κυβέρνηση θα μπορούσε εύκολα να τους στείλει κάποια έμπρακτα μηνύματα, ΣΟΚ γι αυτούς. Οι ρευστότητα του διεθνούς σκηνικού προσφέρεται για εκπλήξεις…

Ετσι οι Πρέσπες προ πολλού θα φαίνονταν ασήμαντες στην ζυγαριά των συμφερόντων τους. Τότε, αν όχι και πολύ νωρίτερα, οι ίδιοι θα κινούσαν άρον άρον διαδικασίες ακύρωσης των Πρεσπών, διότι αυτό ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ. Πιθανότατα μάλιστα η ακύρωση θα ήταν καιρός να συνοδευτεί και με αποφάσεις για την διάλυση αυτού του κρατιδίου – παρωδία. Και αυτό θα ήταν Η ΝΙΚΗ !

Όμως οι «πολιτιστικές ηγεσίες» του αγώνα ήταν ανίκανες να χειριστούν τέτοιας κρισιμότητας Εθνικό ζήτημα, και να κάνουν τέτοιους πολιτικούς χειρισμούς. Δεν είχαν ούτε το προφίλ, και ίσως ούτε την βούληση να σπάσουν αυγά με τους βασιλείς….

Δεν είχαν ούτε στρατηγική οπότε αυτοσχεδίαζαν, και πάντα σε ένα στενό κύκλο «κολλητών» και «δικών μας» όπως κατάλαβα. Οι κινήσεις τους δεν είχαν τα χαρακτηριστικά ανοίγματος και εμπιστοσύνης στον Ελληνικό λαό και τους φορείς του.

Έτσι οδήγησαν τον αγώνα του Ελληνικού λαού σε ΗΤΤΑ αφού οι βασιλείς ουδέποτε ένοιωσαν ΚΟΣΤΟΣ. Εκτότε άφησαν 6 μήνες χωρίς να κάνουν τίποτε το ουσιαστικό, το κίνημα ξεφούσκωσε, και ένα μέρος του κρέμασε τις ελπίδες του στο πιόνι «Κούλης», σε εκλογές όπου το Πατριωτικό κίνημα των συλλαλητηρίων ήταν εκκωφαντικά απόν. Αντί το ίδιο το τεράστιο πατριωτικό κίνημα να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά τον αγώνα του μετασχηματιζόμενο σε κάτι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΡΩΤΙΚΟ, ο αγώνας κεφαλαιοποιήθηκε από «αγωνιστές» για την δημιουργία των πολιτικών περιπτέρων τους, που φυσικά εξαερώθηκαν εκλογικά.

Εκτοτε οι «ηγήτορες» μου δίνουν την αίσθηση βαριεστημένων δημοσίων υπαλλήλων που κάνουν αγγαρεία, χωρίς καμία φαντασία, πάθος, διορατικότητα και στρατηγική. Τώρα αφού έστειλαν τον κόσμο σπίτι του, προτείνουν ως λύση τους μακροχρόνιους δικαστικούς αγώνες σε Ελληνικά και Διεθνή δικαστήρια για την ακύρωση των Πρεσπών. Δεν είμαι ενάντια σε αυτό. Είμαι ενάντια στο να γίνει ΜΟΝΟ αυτό, ή ΚΥΡΙΩΣ αυτό. Οι νομικοί, όπως ο εξαίρετος συνταγματολόγος καθηγητής Κασιμάτης, αυτά που λένε είναι μεν ορθά με βάση της επιστήμη τους, αλλά η επιστήμη τους δεν λειτουργεί εν κενώ. Κάτι που ακούγεται νομικά ορθό όταν προβληθεί μέσα στο ευρύτερο κάδρο της ζωής μπορεί να αποδεικνύεται πολιτικά αυτοκτονικό.

1) Οι νομικοί αγώνες παρά το τι λέγεται δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα διεθνή δικαστήρια δεν είναι ακριβώς «δικαστήρια» όπως νομίζεται. Οι αποφάσεις τους λαμβάνουν υπ’ όψιν ΚΑΙ πολιτικούς παράγοντες. Όταν μετά από χρόνια προκύψει κάποια απόφαση διεθνούς δικαστηρίου τα Σκόπια θα είναι μέλος του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ, ίσως και της ΕΕ. Πώς ένα Διεθνές Δικαστήριο παίρνει πίσω το όνομα μιας τέτοιας χώρας και ποιες διεθνείς επιπλοκές δημιουργεί μία τέτοια απόφαση;; Αυτά θα βαρύνουν στην κρίση των διεθνών δικαστών και πιθανόν το αποτέλεσμα να μην είναι το για εμάς επιθυμητό.

2) Αν ασχοληθούμε μόνο με την νομική οδό κρεμάμε την μοίρα της Μακεδονίας στην απόφαση κάποιου Διεθνούς Δικαστηρίου, αφού δεν θα έχουμε κάνει τίποτε άλλο σε όλους τους άλλους τομείς. Αυτό είναι λίαν επικίνδυνο αφού παίζουμε την Μακεδονία σε μια μελλοντική ζαριά και στην οποία δεν ελέγχουμε τίποτε. Σας ακούγετε αυτό ως σωτηρία της Μακεδονίας;;;

3) Οι πολύ μακροχρόνιες λύσεις δεν είναι προς το συμφέρον μας αφού όπως παρατηρείται η άλλη πλευρά τρέχει το project ΤΑΧΥΤΑΤΑ προσπαθώντας να δημιουργήσει τετελεσμένες καταστάσεις ακόμα και στο εσωτερικό της χώρας. Δείχνουν να έχουν σαφή στρατηγική, με επιτελείο που κινεί τα νήματα και τα πιόνια του στην σκακιέρα γρήγορα και εύστοχα. Εμείς τι αντίστοιχο έχουμε;;;; Τα 2-3 πρόσωπα με τους χειροκροτητές τους;;;

Στον αντίποδα αυτής της καθόλου πειστικής νομικής λύσης έρχονται οι «αγωνιστές» οι βιώνοντες την πολιτική τους εφηβεία με ότι σημαίνει αυτό σε φανατισμό, άγνοια, και απολυτότητα του νεοφώτιστου. Οργανώνουν «ότι του φανεί του Λωλοστεφανή» βαφτίζοντάς αυτό «αγώνα για την Μακεδονία».

Όταν έχεις πετύχει συλλαλητήριο 1.000.000 κόσμου στην Θεσσαλονίκη ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΙΣ. Το διαφυλάττεις ως κόρη οφθαλμού και το αξιοποιείς παραπέρα στον αγώνα σου (αν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις παραπέρα). Δεν το καις αντικαθιστώντας το στην μνήμη του λαού, των ΜΜΕ και των ξένων με μία συγκέντρωση - παρωδία 500 ατόμων που χορεύουν καλαματιανά!!!
Πολύ μυαλό θέλει;;;

Η όποια σύγκριση του με το πρώτο στέλνει αποκαρδιωτικά μηνύματα, και κάνει όλα τα μαύρα πιόνια να χαμογελούν ευτυχισμένα. Οι δε βασιλείς δεν έχουν κανέναν λόγο να ακυρώσουν τίποτε. Η ζημιά που προκάλεσαν οι εθνο-φιρφιρίκοι με αυτή την συγκέντρωση-παρωδία είναι μεγάλη. Και δυστυχώς αμέσως πήραν την σκυτάλη κάτι εθνο-κόμματα που κάνουν συνελεύσεις σε ασανσέρ, και οργανώνουν συγκέντρωση στην Αθήνα!!!

Πλέον βάσιμα αναρωτιέμαι αν αυτά είναι συμπτώσεις ή είμαστε μπροστά σε ένα σχέδιο, με εκτελεστικό βραχίονα προβοκάτορες, που παρασύρουν και αγνούς αλλά αγαθούς πατριώτες, για να απαξιωθούν και τα δύο κορυφαία συλλαλητήρια και να αντικατασταθούν στα ΜΜΕ από παρωδίες γραφικών. Αυτές πλέον όχι μόνο δεν απειλούν σε τίποτε τους αποφασίζοντες βασιλείς, αλλά ούτε καν τα πιόνια τους.

Οι εικόνες από αυτές θα ενισχύσουν το πιόνι «Κούλης» να μην αλλάξει τίποτε (λες και θα μπορούσε) αφού οι κάμερες θα έχουν αποδείξεις ότι το θέμα δεν απασχολεί πλέον τους Έλληνες. Στα σοβαρά οι εθνο-φιρφιρίκοι αυτά τα θεωρούν αγώνα σωτηρίας της Μακεδονίας.!! Ισως τελικά την Μακεδονία θα χρειαστεί να την σώσουν κατ αρχάς ψυχίατροι.

Συμπέρασμα

1) Η αδρανοποίηση των Μακεδονικών οργανώσεων αναμένοντας κάποια δίκη μετά από μήνες και χρόνια,

2) Η ΜΗ πειστικότητα της δικαστικής οδού όσον αφορά το τελικό πρακτικό αποτέλεσμα

3) Η διάθεση του Ελληνικού λαού να αντισταθεί όσο είναι καιρός για να μην υπάρξουν ΜΗ αναστρέψιμα αποτελέσματα

Δείχνουν ότι έχει δημιουργηθεί ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΟ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Αυτό όσο δεν καλύπτεται από κάτι σοβαρό, αξιόπιστο, και κυρίως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, (που για να είναι τέτοιο θα πρέπει να βλέπει όλη την σκακιέρα), θα γίνονται προσπάθειες το κενό να καλυφθεί από γραφικές εθνο-ομαδούλες που θα πυροβολούν στον γάμο του καραγκιόζη, σε έναν «αγώνα» χωρίς καμία κλιμάκωση, στρατηγική και άρα και χωρίς ελπίδα ΝΙΚΗΣ.

Τ.Χ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...