Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Μεγάλη φωτιά στο ΚΥΤ της Μόριας αυτή τη στιγμή.


Σε τραγωδία εξελίσσεται η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στη Μόρια, καθώς ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για έναν νεκρό,...

ενώ σε εξέλιξη είναι συγκρούσεις με την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε να ενισχυθούν οι αστυνομικές δυνάμεις και θα σταλούν στο νησί δύο διμοιρίες των ΜΑΤ - συμμετείχαν στα μέτρα φύλαξης στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - και θα μεταβούν στη Μυτιλήνη με C130.
 Πυκνοί μαύροι καπνοί έχουν σκεπάσει την περιοχή, ενώ επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στον καυταλισμό. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη συγκρούσεις των προσφύγων με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτοξεύονται πέτρες κατά των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. Η φωτιά ξέσπασε στις 17:05 το απόγευμα σε κοντέινερ εντός του καταυλισμού και πολύ γρήγορα επεκτάθηκε σε κοντινά κοντέινερ.
Εξαιτίας του έντονου συνωστισμού και των πυκνών καπνών η κατάσβεση της πυρκαγιάς είναι πολύ δύσκολη. Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα.

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...