Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ιατρικό θαύμα και δολοφονία. Εγκεφαλικά "νεκρή" γυναίκα στην Τσεχία γέννησε 117 ημέρες μετά το ατύχημα και μετά την σκότωσαν!



Η είδηση:

Ένα σύγχρονο ιατρικό θαύμα πέτυχαν πριν δυο εβδομάδες οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Μπρνο, αφού κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, η τραγική μητέρα του οποίου διαγνώσθηκε ως εγκεφαλικά νεκρή πριν 117 μέρες!...Όταν ένα ελικόπτερο μετέφερε μια νεαρή γυναίκα από την Τσεχία στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση αφού είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, τον περασμένο Απρίλιο, οι πιθανότητες επιβίωσής της ήταν μηδαμινές. Όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε για 15 εβδομάδες.

Ενάντια σε όλες τις προβλέψεις τον περασμένο Δεκαπενταύγουστο στο νοσοκομείο του Μπρνο γεννήθηκε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι, η Ελίσκα, βάρους 2.13 κιλών, αν και η μητέρα του ήταν εγκεφαλικά νεκρή!

Σύμφωνα με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μπρνο, οι 117 ημέρες που κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το μωρό μέσα στη μήτρα πιστεύεται ότι συνιστά νέο ρεκόρ: πρόκειται για την πλέον μακροχρόνια τεχνητά υποστηριζόμενη εγκυμοσύνη ενώ η μητέρα είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Η 27χρονη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν ανακοινώθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή λίγο μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Αμέσως οι γιατροί ξεκίνησαν έναν αγώνα για να σώσουν το έμβρυο. Την έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη και ένας φυσικοθεραπευτής κινούσε ανά διαστήματα τα πόδια της, μιμούμενος το βάδισμα, ώστε να βοηθήσει και με αυτόν τον τρόπο την ανάπτυξη του μωρού. Οι νοσηλεύτριες μιλούσαν στο έμβρυο και η γιαγιά του τού διάβαζε παραμύθια, όπως είπε ο επικεφαλής αναισθησιολόγος Ρόμαν Γκαλ.

Μετά τη γέννηση του μωρού, παρουσία του συζύγου της και άλλων μελών της οικογένειας, το ιατρικό προσωπικό αποσύνδεσε τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή.

«Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική περίπτωση, όπου όλη η οικογένεια ήταν ενωμένη... χωρίς την υποστήριξη και το ενδιαφέρον τους, τα πράγματα δεν θα είχαν τελειώσει με αυτόν τον τρόπο» είπε ο Πάβελ Βεντούρα, ο επικεφαλής του τμήματος γυναικολογίας και μαιευτικής του νοσοκομείου.

Η Ελίσκα παρέμεινε στο νοσοκομείο για άλλες δύο εβδομάδες, μέχρι που της έδωσαν εξιτήριο και ο πατέρας της την πήρε στο σπίτι για να γνωρίσει τον μεγαλύτερο αδελφό της. Πλέον μεγαλώνει με τη βοήθεια της θείας της που τη θηλάζει, αφού πρόσφατα απέκτησε και η ίδια ένα μωρό.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Είναι περιττό να επαναλάβουμε τις απόψεις μας για το κατά πόσο είναι αληθινά νεκρός ο άνθρωπος που απλά ο εγκέφαλός του δεν λειτουργεί (κατά τους γιατρούς και τα μηχανήματα που διαθέτουν).

Είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι υπάρχουν περιπτώσεις που εγκεφαλικά "νεκροί" ανάνηψαν... και μάλιστα σε σύγχρονα νοσοκομεία....

Συνεπώς ή οι γιατροί πολλές φορές κάνουν λάθος διάγνωση και θεωρούν εγκεφαλικά "νεκρούς" ανθρώπους που δεν είναι, ή άλλοτε απλά οι εγκεφαλικά "νεκροί" εφόσον φυσικά δεν είναι αληθινά νεκροί απλά, κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες που μπορεί στο μέλλον η επιστήμη να λύσει, ανανήπτουν....

Οπως και να έχει οι γιατροί ορκίστηκαν να μην κάνουν οποιαδήποτε ενέργεια που θα οδηγεί στον θάνατο τον ασθενή από την στιγμή που με οποιονδήποτε τρόπο (και τεχνητό) τον κρατούν στην ζωή....

Η σύγχρονη ιατρική έχει φθάσει στο σημείο να συντηρεί ζωντανό τον άνθρωπο του οποίου ο εγκέφαλος έχει σταματήσει να λειτουργεί....

Και μάλιστα έφθασε στο θαυμαστό σημείο να μπορεί η εγκεφαλικά νεκρή μάνα να κυοφορεί έμβρυο επί 117 ημέρες!!!!

Είναι αληθινά εκπληκτικό....

Ομως την απίστευτη είδηση επισκιάζει η φράση:
Μετά τη γέννηση του μωρού, παρουσία του συζύγου της και άλλων μελών της οικογένειας, το ιατρικό προσωπικό αποσύνδεσε τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή.

Τι να πει κανείς;
Η θρησκεία μας και η κοινωνία μας έχει πλέον καθορίσει το ποιος λέγεται δολοφόνος....

Δυστυχώς αυτός ο οποίος πάτησε τον διακόπτη ή έβγαλε την πρίζα (όπως λέει ο λαός) και οδήγησε στον θάνατο τον ασθενή χρεώθηκε και τον φόνο του....
Καλά ξεμπερδέματα τώρα....

Διότι όσο κι αν μας δουλεύουν οι σύγχρονοι γιατροί προσπαθώντας να θολώσουν με υποκρισία τα νερά, δεν τρώμε κουτόχορτο....

Τα ίδια κάνουν και για να θολώσουν τα νερά στις εκτρώσεις....

Τις ονομάζουν "διακοπή ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης" ή άμβλωση, όταν βγάζουν με την λαβίδα το κεφαλάκι του εκτρωμένου εμβρύου το αποκαλούν "Νο1"..... κ.ο.κ.
Στην Αμερική η οργάνωση που υποστηρίζει τις εκτρώσεις λέγεται "Planned Parenhood" δηλαδή Προγραμματισμένη Μητρότητα!!!!!!!

Η Νέα Τάξη μας δουλεύει κανονικά....

Είναι όπως με την σεξουαλική παραφύσιν πράξη ή σοδομισμό, που την ονομάζουν "διαφορετικότητα" ή διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό....

Ολα τα μετονομάζουν για να ακούγονται όμορφα στα αυτιά των προβάτων....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...