Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ «ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ» ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ – OΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ! (BINTEO)


Μεγάλες «εκπλήξεις» περιμένουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης....


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει στην διάθεση του το makeleio.gr , οι Παμμακεδονικές οργανώσεις σε συνεργασία με μάχιμες πατριωτικές ομάδες, όπως είναι οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες, οι Μακεδόνες Δραμινοί καθώς και οι Μακεδόνες της Κατερίνης έχουν καταστρώσει σχέδια ώστε να διαμαρτυρηθούν στον νέο πρωθυπουργό ώστε να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Αρχικά ορισμένες πατριωτικές οργανώσεις, είχαν σχεδιάσει συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη στις 7 Σεπτεμβρίου, κάτι το οποίο όμως μάλλον μπαίνει στο συρτάρι καθώς υπήρξε διαφωνία για το κατά πόσο κάτι τέτοιο θα ήταν αποτελεσματικό, υπό την έννοια ότι ένα συλλαλητήριο πρέπει να έχει τον ίδιο αριθμό κόσμου αν όχι και μεγαλύτερο από το προηγούμενο που έγινε επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να βγει προς τα έξω η εικόνα ότι ο κόσμος άρχισε να αποδέχεται σιγά σιγά την κατάπτυστη Συμφωνία.

Αυτή την στιγμή λοιπόν, ο προσανατολισμός είναι, να γίνει μια μεγάλη επιστημονική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, με ομιλίες αναγνωρισμένων καθηγητών και προσώπων, μάλιστα ένας εξ αυτών λέγεται ότι θα είναι και «γαλάζιος» , ώστε αρχικά μέσα από την ημερίδα να βγει ένα συμπέρασμα για ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, το οποίο θα δοθεί και γραπτώς στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα από μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.

Ο σχεδιασμός προχωράει πολύ προσεκτικά και λαμβάνεται υπόψιν ότι υπάρχει κόσμος που δίνει αυτή την στιγμή μια πίστωση χρόνου στον πρωθυπουργό για να δει αν και πως θα κινηθεί από μόνος του πάνω στο θέμα αυτό.

Προεκλογικά πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε δηλώσει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν ακυρώνεται, δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις:

Το δύσκολο του εγχειρήματος επίσης, είναι να καταφέρουν οι Παμμακεδονικές και οι υπόλοιπες πατριωτικές ομάδες να συντονιστούν ώστε ό,τι γίνει να είναι από κοινού.

Για τον λόγο αυτό, ορισμένες οργανώσεις έχουν έτοιμα και σχέδια για δικές τους μεμονωμένες δράσεις, οι οποίες όπως μας αναφέρουν, θα έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο!

Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί τελικά με την άνοδο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ τον Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...