Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

ΣΟΚ:ΤΟ 2005 ΙΤΑΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΕΡΣΕΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!



ΣΟΚ:ΤΟ 2005 ΙΤΑΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΕΡΣΕΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!
ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!...

Αυτή η είδηση πέρασε στα ψιλά τότε και πολύ λίγοι είναι οι Έλληνες που την γνωρίζουν,αφού δεν δόθηκε στην Ελλάδα η απαιτούμενη δημοσιότητα!Το 2005,Ιταλοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν στην περιοχή Μαλιάνο Ντε Μάρσι της Ιταλίας,τον τάφο του τελευταίου βασιλιά της Μακεδονίας,Περσέα και αντί να ζητήσουν την συνδρομή των Ελλήνων συναδέλφων τους,ζήτησαν αυτή των Σκοπιανών,θεωρώντας τους προφανώς ως απογόνους των αρχαίων Μακεδόνων!Οι Σκοπιανοί παρέστησαν επίσης στις εκδηλώσεις για την ανακάλυψη του τάφου και μαζί με τους Ιταλούς έστησαν την επιγραφή που φαίνεται στη φωτο,δίπλα από τον τάφο!Η επιγραφή αναφέρει ότι πρόκειται για τον τάφο του Περσέα σε τρεις γλώσσες,στην ιταλική,την αγγλική και την διάλεκτο των Σκοπιανών!Η επιγραφή,σύμφωνα με πληροφορίες από άλλες πηγές εξακολουθεί και υπάρχει εκεί μέχρι και σήμερα εν ετει 2019!!!!
Προφανώς δεν υπήρξε ποτέ αντίδραση εκ μέρους της Ελλάδος!!!!
Ακολουθεί απόσπασμα από άρθρο της εποχής για το θέμα!
«Και τον τάφο του βασιλιά Περσέα στην Ιταλία διεκδίκησαν οι Σκοπιανοί. Στις 8 Ιουνίου 2008, δημοσιεύεται ιταλικό άρθρο με τον τίτλο "Riscoperta" nella marsica tomba Re Perseo (Επανανακαλύπτεται στη περιοχή της πόλης Άκουιλα ο τάφος του βασιλιά Περσέα - ακολουθεί μετάφραση):
"Riscoperta" nella marsica tomba Re Perseo 8-6-2008

[Μετάφραση: Αβετσάνο (Λ'Ακουιλα). Τις προηγούμενες ημέρες μιά Επιτροπή συνιστάμενη από αντιπροσώπους του (ιταλικού) Υπουργείου των Πολιτιστικών Αγαθών, του Μακεδόνος (!!!) Πρέσβεως και Μακεδόνων (!!!) επιστημόνων, τέλεσε επιθεώρηση, πού ήταν από χρόνια σε αναμονή, στον μνημειακό τάφο του βασιλιά Περσέα, τελευταίου βασιλέως των μακεδόνων πού έίναι θαμένος κατά μήκος της Οδού Βαλέρια κοντά στη περιοχή του Μαλιάνο ντε Μάρσι (της Λ'Άκουιλα), όπως δεικνύεται από τη πινακίδα II SE του Φύλλου 145 του Ινστιτούτου Γεωστρατηγικής. Η Διοίκηση του Μαλιάνο σε συνεγασία με τη κοινότητα του Μάσσα Ντ'Άλμπε ανέλαβε να καθαρίσει το αρχαιολογικό κόσμημα από τα ξερόκλαδα πού εμπόδιζαν την ορατότητα και έβλαπταν σοβαρά τη κατασκευή. Οι μακεδόνες αντιπρόσωποι (εννοεί των Σκοπίων) θα δώσουν ζωή σε μιά σειρά πολιτιστικών ανταλλαγών ξεκινώντας μιά σειρά μελετών πού θα επικεντρωθούν στην προσωπικότητα του βασιλιά τους Περσέα πού φιλοξενείται τα τελευταία 4 χρόνια στην Άλμπα Φούτσενς πόλης πού κατά το θάνατό του τον τίμησε με λαμπρή τελετή κηδείας.]

Ο τάφος του Περσέα συνεπώς βρίσκεται κατά μήκος της αρχαίας οδού Βαλέριας πού από το Τίβολι οδηγούσε στην Άλμπα. Οι φιλοξενούμενοι πού συμμετείχαν εκδήλωσαν τη πάγια πρόταση να ασχοληθούν, μέσω λεπτομερών μελετών, να επιλύσουν τις πολυάριθμες αμφιβολίες πού μέχρι σήμερα παραμένουν στη προσωπικότητα του Μακεδόνα βασιλέως και να εκτιμήσουν καταλλήλως το γοητευτικό αρχαιολογικό χώρο. (Φυσικά πρέπει να μελετήσουν αν μιλούσε σλάβικα !)

Δεν ήξερα ότι η Μακεδονία είναι Σλάβικη ! Αφυπνιστείτε Έλληνες! Η κυβέρνησή μας, έχει πουλήσει τη Μακεδονία μας και την υπόλοιπη Ελλάδα! Θα υποδουλωθούμε περισσότερο, θα εξαφανιστούμε από τον χάρτη, όταν οι Ιταλοί αναγνωρίζουν ως Μακεδόνες τους Βαρδάρους του βορρά πού κλέβουν, καπηλεύουν την ιστορία μας ενώ η κυβέρνησή μας κωφεύει!

Μην αφήσετε για δεύτερη φορά να ξεφτιλιστεί ο Περσέας μας ο μέγας βασιλιάς μας. Ξεσηκωθείτε τώρα ή το κρίμα να σας βαρύνει όλους εσάς και τα παιδιά σας!!!

Τόσο άχρηστα υπουργεία "Πολιτισμού" έχουμε ώστε να μην ενημερώνονται για τέτοια προσβλητικά σχόλια πού αμφισβητούν πλέον την ύπαρξή μας!; Δεν θα έπρεπε να είναι Κέρβερος σε τέτοια μιασματικά σχόλια! Τι απεργάζονται για την ιερή μας γη;»


Πηγή:logioshermis.net


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...