Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

«Η Ήπειρος είναι αλβανική»: Σκηνές ΟΡΓΗΣ στις Ηνωμένες Πολιτείες – Μένος κατά της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)



Στόχος η «παγκόσμια κοινή γνώμη»...
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργάνωσαν αλβανικοί σύλλογοι έξω από το ελληνικό προξενείο στη Νέα Υόρκη με αφορμή την 75η επέτειο από την δήθεν γενοκτονία – όπως την αποκαλούν- των τσάμηδων, την ώρα που οι Αλβανοί ήταν εκείνοι που μαζί με τους Ναζί σκότωναν Έλληνες, συνεχίζοντας το μισελληνικό τους έργο από την εποχή που έσφαζαν μαζί με τους Τούρκους.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «ΑΝΤ1» ανάλογες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί έξω από ελληνικά προξενεία σε Σικάγο και Τέξας.
Σημειώθηκε ένταση καθώς παράλληλα μικρός αριθμός Ελλήνων ομογενών με συνθήματα και αντεγκλήσεις απάντησαν στα ανάλογα συνθήματα των Αλβανών της διασποράς και ζήτησαν να απολογηθούν και να σταματήσει η καταπάτηση των περιουσιών των Ελλήνων ν σκλαβωμένη Βόρεια Ήπειρο.
Οι Αλβανοί κρατούσαν πλακάτ όπου αναγράφονταν τα συνθήματα «η Ήπειρος είναι αλβανική, η Τσαμουριά είναι αλβανική. Ελλάδα παραδέξου και απολογήσου».
Όπως αντιλαμβάνεστε, εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι». Δεν φτάνει που ήδη κατέχουν ελληνικά εδάφη, εποφθαλμιούν και άλλα, παριστάνοντας το θύμα για να «μπερδέψουν» την παγκόσμια κοινή γνώμη.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...