Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

«Δούρειος Ίππος» του Ουράνιου Τόξου μέσα στη ΝΔ - Τώρα σιωπά η Βούλτεψη



Γράφει η Μακεδονίτισσα

Στη φωτογραφία βλέπετε τη βουλευτή της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 4/2/2018....

Η Σοφία Βούλτεψη δεν έχει κάνει καμία απολύτως δήλωση σχετικά με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διορίσει τον πρόεδρο του κόμματος Δράση, Θεόδωρο Σκυλακάκη, υφυπουργό Δημοσιονομικής Πολιτικής. Ούτε και για το γεγονός ότι η Ν.Δ. έθεσε τον αντιπρόεδρο της Δράσης, Τάσο Αβραντίνη, υποψήφιο στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου στην Α' Πειραιώς, έκανε λόγο η Σ. Βούλτεψη.

Κάποτε, όμως, η Σοφία Βούλτεψη ήταν λαλίστατη αναφορικά με τη συμμαχία της Δράσης με το Ουράνιο Τόξο.

Ας ξαναθυμηθούμε τι έγραφε:
"Επειδή η «Δράση-Δημιουργία Ξανά» και οι επικεφαλής της έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ και παρουσιάζονται ως παντογνώστες και άνθρωποι της δράσης, ουδεμία σχέση έχοντες με την πολιτική, οι οποίοι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα… μας σώσουν και επειδή ξαφνικά έχουν βρεθεί στο απυρόβλητο και ενώπιόν τους πρέπει να απολογούνται οι πάντες, οφείλω να ενημερώσω πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Το κόμμα αυτό, έχει εξελιχθεί στο όχημα του ψευδομακεδονικού αλυτρωτισμού, φιλοξενώντας στις λίστες του μερικά από τα πιο τρανταχτά ονόματα των υποστηρικτών του «Ουράνιου Τόξου».

Ως γνωστόν, στην περιοχή της Φλώρινας δραστηριοποιείται η περίφημη οργάνωση «Ουράνιο Τόξο», τα μέλη της οποίας δηλώνουν «Μακεδόνες, εθνικής μακεδονικής συνείδησης, πολίτες της Ελλάδος», που «αγωνίζονται για τα ανθρώπινα, εθνικά πολιτικά και πολιτιστικά δικαιώματα της μακεδονικής εθνικής μειονότητας στην Ελλάδα»!

Ζητούν να εισαχθεί η διδασκαλία στα σχολεία της τεχνητής και κατασκευασμένης «μακεδονικής» γλώσσας, αποκαλούν τη Φλώρινα Λερίν, την Έδεσσα Βόντεν, το Κιλκίς Κουκούς, την Καστοριά Κοστούρ και τη Θεσσαλονίκη Σολούν!

Παράλληλα, αναπαράγουν την αλυτρωτική προπαγάνδα των Σκοπίων, μιλούν για «Μακεδονία του Αιγαίου» (υποστηρίζοντας ότι το «αιγαιατικό τμήμα της Μακεδονίας», τελεί υπό… ελληνική κατοχή) και τρέχουν κάθε τόσο στις Βρυξέλλες και σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς, ενώ βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τη «Διεθνή Αμνηστία» και το «Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι», καταγγέλλοντας την Ελλάδα για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων."
Διαβάστε όλο το άρθρο της Σοφίας Βούλτεψη ΕΔΩ

Πηγή φωτογραφίας


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...