Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Η αντιπρόεδρος του ΑΚΡ, μας εγκαλεί για παρανομίες…



Αυτό που κάνει η Ελλάδα είναι παράνομοΗ αντιπρόεδρος του κόμματος ΑΚΡ  Λεϊλά Σαχίν Ουστα, δήλωσε :....
“Στην πραγματικότητα αυτό που κάνει η Ελλάδα είναι παράνομο. Ενα άτομο στη χώρα του οποίου υπάρ…
Αυτό που κάνει η Ελλάδα είναι παράνομο
Η αντιπρόεδρος του κόμματος ΑΚΡ  Λεϊλά Σαχίν Ουστα, δήλωσε : “Στην πραγματικότητα αυτό που κάνει η Ελλάδα είναι παράνομο. Ενα άτομο στη χώρα του οποίου υπάρχει πόλεμος δεν μπορείτε να το απελαύνετε. Είστε υποχρεωμένοι εκεί στη χώρα να του δώσετε καταφύγιο”.
Η Ουστά κατά την επίσκεψη της στα γραφεία του κόμματος ΑΚΡ στην Κεσσάνη, σε ομιλία που έκανε,ανέφερε πως η Τουρκία έχει γίνει η ελπίδα όλων των καταπιεσμένων και ότι αυτή είναι που προστατεύει το δίκαιο και τα δικαιώματά τους.
Η Ουστα ανέφερε: ” Στην πραγματικότητα αυτό που κάνει η Ελλάδα είναι παράνομο. Ενα άτομο στη χώρα του οποίου υπάρχει πόλεμος δεν μπορείτε να το απελαύνετε. Είστε υποχρεωμένοι εκεί στη χώρα να του δώσετε καταφύγιο”. Αν έχει εμπλακεί σε αδίκημα και αυτό εντοπιστεί τότε είναι δυνατόν να απελαθεί. Αλλά αυτό που κάνει η Ελλάδα είναι εντελώς διαφορετικό. Χωρίς καμία διαδικασία στέλνει πίσω αυτούς που πηγαίνουν εκεί. Αυτό που κάνει η Ελλάδα στην πραγματικότητα είναι παράνομο, είναι εκτός νόμου. Συμπεριφέρονται κατά παράβαση του δικαίου.”
Η Ουστα περιέγραψε πώς έγιναν συναντήσεις με την Ελλάδα για την ασύντακτη μετανάστευση, είπε πως είναι ανάγκη να εξαχθούν καλά αποτελέσματα και συνέχισε λέγοντας : “Διαφορετικά θα υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν στη θάλασσα και στα σύνορα. Εμείς δεν θέλουμε να τα βλέπουμε αυτά. Αυτά είναι μία εικόνα που δεν συνάδει με την Ευρώπη και την ανθρωπότητα. Όλοι πρέπει να δώσουμε τα χέρια και να λύσουμε αυτό το θέμα. Η πιο επείγουσα λύση είναι να τελειώσει ο πόλεμος στη Συρία. Οι ασφαλείς περιοχές είναι πολύ σημαντικές. χάρη στις ασφαλείς περιοχές που συστήσαμε εμείς 330 χιλιάδες Σύροι επέστρεψαν εκεί.
http://milletgazetesi.gr/view.php?id=13734#.XTz00xtuiTE.twitter
28/7/2019
Σχ: Αυτοί οι οποίοι συγκαταλέγονται στους αίτιους του πολέμου της Συρίας, θέλουν να δώσουν και μαθήματα ανθρωπιάς. Ας θυμίσει κάποιος στην κυρία Ουστά το παρακάτω βίντεο…

Είναι από την έρευνα στα φορτηγά της ΜΙΤ που μετέφεραν ΠΑΡΑΝΟΜΑ φυσικά, τα όπλα στους τζιχαντιστές της Συρίας….
Και μάλιστα μας κάνει κήρυγμα την ώρα που ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών τώρα ακριβώς που μιλάμε κάνει απελάσεις Αφγανών….
Στο τέλος της δήλωσης της μάλιστα, λέει και για το πόσο καλές είναι οι ασφαλείς ζώνες… Μα αν είναι έτσι να κάνουμε και μία στην ΝΑ Τουρκία, εκεί όπου μαίνονται τόσα χρόνια οι συγκρούσεις με το ΠΚΚ. Να αποχωρήσει ο τουρκικός στρατός  και να έρθουν εκεί ΟΗΕδες. Ή μήπως οι ασφαλείς ζώνες είναι καλές μόνο στα εδάφη των άλλων;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...