Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Απόπειρα δολοφονίας από την ΜΙΤ του ηγέτη του »Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωσης της Αλεξανδρέττας » συμμάχου του Συριακού Στρατού.



Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο ηγέτης του Λαικού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Αλεξανδρέττας (Hatay ...

πρόκειται για συριακή επαρχία που πέρασε στην κυριαρχία των Τούρκων μετά την απόσυρση των Γάλλων από τη Συρία) oργάνωσης που για 8 χρόνια πολέμησε στο πλευρό του συριακού στρατού την τρομοκρατία σε κάθε της εκδοχή o Αli Kayali με την κωδική ονομασία Mihrac Ural. Τραυματίστηκε από έκρηξη νάρκης κατά τη διέλευση του κομβόι του στην περιοχή της Λατάκια όπου κυρίως δραστηριοποιείται και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στη Δαμασκό όπου και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας….

Ο τουρκικός τύπος πανηγυρίζει…..

Η οργάνωση Λαικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Αλεξανδρέττας σε ανακοινωθέν της αναφέρει:

»Σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας μας, σύντροφος Mihraç Ural, τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού που διεθνή τρομοκρατικά δίκτυα υπό την καθοδήγηση ξένων αξιωματικών μέσω μισθοφόρων δολοφόνων είχαν τοποθετήσει σε δρόμο.

Μια επέμβαση κατεπείγουσα έγινε στο νοσοκομείο στη στρατιωτική θέση της περιοχής και στη συνέχεια ο φίλος μας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Για μια ακόμη φορά, είδαμε τον τουρκικό στρατό εισβολής και τις υπηρεσίες του πληροφοριών στην περιοχή μας καθώς η στρατιωτική και πολιτική διαφθορά αυξάνουν, και οι τρομοκρατικές δυνάμεις της σκοτεινής μαριονέτας προσπαθούν να υφαρπάξουν τη νίκη από το στρατό του συριακού λαού και την Αντίσταση.

Δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας της Αντίστασης θα στεφθεί με νίκη, τα διεθνή δίκτυα των τρομοκρατών και οι σκοτεινές δυνάμεις εισβολής που τους στηρίζουν θα ηττηθούν σε κάθε σπιθαμή της χώρας από το Ισκέντερουμ, την Αντάκια-Αντιόχεια ως και τα κατεχόμενα υψώματα του Γκολάν που προσαρτήθηκαν, έως ότου απαλλαγεί η χώρα από τους νεο-Οθωμανούς και Σιωνιστές… Αυτό θα το γίνει.

Ζητάμε από όλους τους φίλους μας να απευθύνουν τις προσευχές τους, σύμφωνα με την πίστη τους και την ελπίδα ώστε ο σύντροφος ν΄ανακάμψει και να επιστρέψει και πάλι στο καθήκον, το συντομότερο δυνατό. »

Ο Mihrac Ural εμβληματική φιγούρα του συριακού αγώνα ήταν συγκρατούμενος του Οτσαλάν στο ίδιο κελί…..

dimpenews.com


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...