Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

H ιρανική πολεμική αεροπορία εκθέτει τα συντρίμμια του αμερικανικού κατασκοπευτικού RQ-4A UAV που καταρρίφθηκε στα στενά του Ορμούζ.



H αεροδιαστημική ιρανική δύναμη IRGC εκθέτει συντρίμμια του RQ-4A UAV με αρ.166510 (MQ-4C πρωτότυπο) που ανήκει στο πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ και καταρρίφθηκε από ένα 3ης γενιάς Khordad SAM σύστημα χθες πάνω από τα στενά του Ορμούζ....


Αυτά τα συντρίμμια και τμήματα του κατασκοπευτικού αμερικανικού αεροσκάφους περισυνελέχθησαν από το ιρανικό πολεμικό ναυτικό IRGCN στα ιρανικά χωρικά ύδατα στον Κόλπο του Ομάν.

Παράλληλα κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Ιράν αναφέρουν ότι η χώρα τους δέχθηκε ένα μήνυμα του Trump, μέσω Oman, που ανακοινώνει μια άμεση επίθεση κατά του Iran αναφέρει το Reuters. Το Ιράν ενημέρωσε όλους τους συμμάχους του για το μήνυμα των ΗΠΑ. Όλοι οι σύμμαχοι προετοιμάστηκαν ν’ ανταποδώσουν.



To drone που καταρρίφθηκε από το Iran είναι το πιο μεγάλο κατασκοπευτικό drone παγκοσμίως και είναι στην κορυφή της υψηλότερης τεχνολογίας που έχει κατασκευάσει ποτέ η αμερικανική στρατιωτική βιομηχανία, έχει μήκος 40 μέτρα και πλάτος 35 μέτρα και κοστίζει 250 εκατομμύρια δολάρια. Οι ΗΠΑ έχουν 2 στη Μέση Ανατολή και αποτελούν τα μάτια και τ΄αυτιά της αεροναυτικής δύναμης των ΗΠΑ στα Στενά του Ορμούζ.



dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...