Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο ο Μπαρουφάκης: Εντάσσει στο κόμμα του τον Τούρκο επικεφαλή του ψηφοδελτίου του DEB στις Ευρωεκλογές – Όλα για την καρέκλα!



Υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, κατεβαίνει στη Ξάνθη ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του DEB στις Ευρωεκλογές dr Χουσεΐν Μπαλτατζή!...

Την είδηση επιβεβαίωσε στο «Μαχητή» πριν λίγη ώρα (μεσημέρι Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος) συγγενικό πρόσωπο του Χουσεΐν Μπαλτατζή που όπως μας είπε, «η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα ή την Τρίτη 18 Ιουνίου»
Πρόκειται στην ουσία για μια ακόμη προσπάθεια του Τουρκικού κόμματος DEB να μπει στην Ελληνική Βουλή σε συνεργασία με ένα ελληνικό κόμμα, κάτι που ήδη είχε αναφέρει άλλωστε με δελτίο τύπου το οποίο δημοσιεύσαμε.
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι Γιάνης Βαρουφάκης από την αρχή είδε «θετικά» την προσέγγιση που έκανε το κόμμα MέΡΑ25 με το DEB όλες αυτές τις μέρες και το μόνο που έμεινε πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις μεταξύ των πλευρών.
Πάντως ο γιατρός Χουσεΐν Μπαλτατζή, ανεξάρτητα των ακραίων θέσεών του, είναι δημοφιλής και ως επιστήμονας και άνθρωπος, ενώ η κάθοδός του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ήδη προβληματίζει έντονα της υποψηφιότητες των μειονοτικών στα κόμματα και κυρίως αυτές του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ αλλά και του Τουρκές με το ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μειονοτικό του DEB θα κατεβάσει το Μέρα 25 και στο Νομό Ροδόπης.
Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη έχει ανακοινώσει ως υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης με το κόμμα MέΡΑ25 τον Ξανθιώτη επιχειρηματία Αντώνη Παπαδούδη.
Τέλος υπενθυμίζεται οτι στις δημοτικές εκλογές το DEB στήριξε καθαρά τη δημοτική παράταξη του Μανώλη Τσέπελη, με την οποία μάλιστα εξέλεξε και τρεις δημοτικούς συμβούλους, ενώ έκανε και την μεγάλη ανατροπή την δεύτερη Κυριακή με το αποτέλεσμα των Κιμμερίων και του Γέρακα, δίνοντάς του και την νίκη στο Δήμο Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...