Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Μητσοτάκης για λαθρομετανάστες: Δεν θα γίνω Όρμπαν, θα εξασφαλίσω καλύτερες συνθήκες για λαθρομετανάστες



Μπορεί ο Μητσοτάκης μιλώντας προς τους ψηφοφόρους του να βγάζει μια «σκληρή» και «συντηρητική» εικόνα, όμως στην πραγματικότητα δεν απέχει καθόλου από τις προγραμματικές θέσεις του Σύριζα,...
ιδιαίτερα στο ζήτημα των λαθρομεταναστών.
Το παραπάνω αποδεικνύεται και με τα όσα ο ίδιος δήλωσε στο εσωτερικό του κόμματός του, συγκεκριμένα στην δήλωση τομεαρχών ήταν σαφής σχετικά με τον πολιτικό προσανατολισμό της Ν.Δ, προς το κέντρο και ειδικότερα προς τα κεντροαριστερά.
Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί και η επίθεση που άσκησε στον Όρμπαν λέγοντας ότι «όποιος κάνει ακροδεξιά στροφή δεν έχει θέση στην πολιτική μας οικογένεια» και δίνοντας στήριξη στον ανθέλληνα Βέμπερ για την προεδρία της Κομισιόν.
Η επίθεση στον Όρμπαν, βεβαίως, δεν έμεινε χωρίς διαπιστευτήρια προς τις σκοτεινές εκείνες δυνάμεις που κινούν την παγκοσμιοποίηση και βρίσκονται πίσω από την χρηματοδότηση των hot spot και των διάφορων ΜΚΟ. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μητσοτάκης ο Τσίπρας πήρε 1,6 δισ. ευρώ για να φτιάξει τον «χειρότερο καταυλισμό στον κόσμο», αναφερόμενος στην Μόρια.
Αφού, λοιπόν, ο Μητσοτάκης δεν θα ακολουθήσει πολιτική Όρμπαν, δηλώνοντας μάλιστα ότι τα κλειστά σύνορα τα απεχθάνεται η πολιτική του οικογένεια και παράλληλα μέμφεται την κατάσταση στην Μόρια, εύλογα μπορούμε να συμπεράνουμε πως αυτό που θέλει να πει  είναι ότι αυτός ως πρωθυπουργός θα είχε μεγαλύτερη χλίδα για τους λαθρομετανάστες, όπως κάποτε ο Σαμαράς διαφήμιζε τα δικά του κέντρα λαθρομεταναστών με τις κουζίνες, τα air condition και όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...