Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο και οι χρήστες... σχολιάζουν

o-gewrgoulis-xoropidaei-eksw-apo-to-eurwkoinoboulio--oi-xristes-krazoun

Με τις πρώτες εντυπώσεις ευοίωνες, όπως λέει ο ίδιος, δείχνει τη μεγάλη χαρά του φωτογραφιζόμενος στις Βρυξέλλες....



Ο Αλέξης Γεωργούλης εξελέγη ευρωβουλευτής, άρα για τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι μόνιμος κάτοικος Βρυξελλών. Το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει ξεκινήσει και ο ηθοποιός δεν χάνει ευκαιρία να ενημερώνει για την παρουσία του εκεί μέσω Instagram.
Το βίντεό που ανέβασε μόλις πάτησε το πόδι του στις Βρυξέλλες έγινε αντικείμενο αρνητικών σχολίων, αλλά αυτό δεν τον πτόησε καθόλου. Αντιθέτως, ανάρτησε μία σειρά νέων φωτογραφιών που ποζάρει με φόντο το Ευρωκοινοβούλιο, ενώ σε μία από αυτές... χοροπηδάει χαρούμενος! Κάτι που βέβαια δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις, μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον κατακρίνουν.
Δείτε την ανάρτησή του:

Και κάτω από τις φωτογραφίες και όσα έγραψε, φυσικά και έγινε χαμός! Σχόλια όπως  "Πενθήμερη λυκείου στις Βρυξελλες ο Αλέξης", "Άσε τον τουρισμό και φέρε προγράμματα για εμάς τους νέους..",  "Πως να μην χοροπηδανε με τετοιο μισθο που θα παιρνουν και τετοια προνομια που εχουν..Τι να πω ειμαστε αξιοι της τυχης μας που ψηφιζουμε με γνωμονα την δημοφιλια και το celebritiliki.....", "Λίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε....", "Ο ελληνικός λαός δε σας εξέλεξε για διακοπές και φώτο.Εύχομαι να ανταποκριθείτε στο έργο σας.", υπάρχουν ανάμεσα σε όσα έγραψαν οι χρήστες.
Φυσικά και γράφτηκαν θετικά σχόλια και κάποιοι έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, γράφοντας σχόλια όπως "Σας χάλασε που θα έχουμε έστω και έναν άνθρωπο στο εξωτερικό που ξέρει να μιλάει αγγλικά?  Που είναι συμπαθητικός, ψαγμένος, που εκπέμπει γοητεία και σοβαρότητα, με σπουδές, άποψη και λέγειν, που είναι αναγνωρίσιμος και έχει κάνει όντως μια επιτυχημένη πορεία επαγγελματικά στο εξωτερικό. Χαλάσαμε τη σειρά μας ε;  Φιλαράκια, καλά είναι να ξέρουν στο εξωτερικό ότι υπάρχουν και τέτοιοι Έλληνες αντί για αυτούς που μας κάνουν “περήφανους” τόσα χρόνια.",   "Από ό,τι βλεπω απο τα πολλά σχόλια μαλλον υπάρχουν πολλοί τελικα που δεν μπορουν να βλέπουν ανθρώπους χαρούμενους κ κανουν ότι μπορουν για να τους το χαλασουν... Τι να πω ειναι κρίμα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...