Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Αυτοί είναι οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που μαχαίρωσαν τον περιπτερά στο Σύνταγμα!



Όλα ξεκίνησαν όταν δύο αλλοδαποί, πιθανότατα Ιρακινής καταγωγής, άρχισαν να κλέβουν πράγματα από το περίπτερο που βρίσκεται στην Βασιλίσσης Αμαλίας και όταν τους αντελήφθη ο περιπτεράς, βγήκε έξω, τους κυνήγησε με συνέπεια να ...
τον τραυματίσουν με μαχαίρι.
Από το αιματηρό περιστατικό υπήρξε ένας ακόμη τραυματίας, φίλος του υπαλλήλου που είχε πάει εκεί για να του κάνει παρέα.

Οι δύο ληστές αρχικά διέφυγαν, αλλά στη συνέχεια συνελήφθησαν και μάλιστα αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους.

Άμεσα στο σημείο της επίθεσης έσπευσε ασθενοφόρο με τους δύο τραυματίες να μεταφέρονται στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για δύο πολύ σκληρούς κακοποιούς οι οποίοι προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση για να ξεφύγουν χωρίς όμως αποτέλεσμα.


Οι αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο πως, ο ένας εκ των δυο Ιρακινών έχει λάβει ήδη άσυλο, ενώ ο δεύτερος έχει καταθέσει το σχετικό αίτημα το οποίο εξετάζεται. Ακόμα λίγη ώρα πριν την αιματηρή ληστεία, οι δυο Ιρακινοί είχαν ληστέψει δυο πολίτες. Στην πρώτη περίπτωση αφαίρεσαν το τσαντάκι ενός διερχόμενου -πιθανώς τουρίστα- ενώ στη δεύτερη άρπαξαν τα γυαλιά ηλίου του θύματος.

Μάλιστα επιχείρησαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς με το μαχαίρι που είχαν καρφώσει στον υπάλληλο του περιπτέρου και ένα κατσαβίδι που κουβαλούσαν πάνω τους.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...