Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΒΑΘΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ» ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΟΥ…



Την περασμένη Δευτέρα 10 Ιουνίου, ο επικεφαλής της «ΜέΡΑ25» Γιάνης Βαρουφάκης έγραψε στον λογαριασμό του στο «Twitter»: «Το μόνο ελληνικό κόμμα που τολμά να πει...
ΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ είναι το ΜέΡΑ25. Τιμή μας το μένος των εκπροσώπων της ολιγαρχίας που τρέχουν τα σάλια τους με την ιδέα των εξορύξεων».

Όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε σάλος και πολλά ΜΜΕ κάνανε είδηση το εν λόγω tweet. Δεν είναι μικρό πράγμα, ο πανίσχυρος πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος να λέει δημοσίως πως δεν πρέπει να εξορύξουμε τους υδρογονάνθρακες με τους οποίους πλούτισε ο Θεός την Ελλάδα και να παραμείνουμε για πάντα φτωχοί. Την δήλωση αυτή του Βαρουφάκη την εκμεταλλεύτηκαν τόσο τα νεοδημοκρατικά ΜΜΕ, όσο και τα συριζέικα, σε μια προσπάθειά τους να «κλέψουν» ψήφους από την ΜέΡΑ25. Ο «Στόχος» θυμίζει ότι ανάλογες δηλώσεις έχουν κάνει στο παρελθόν και οι Οικολόγοι Πράσινοι που κατεβαίνουν στις Εκλογές της 7ης Ιουλίου με τον Σύριζα. Στα μέσα Μαΐου, ο επικεφαλής του ελληνικού τμήματος του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση (WWF), Δημήτρης Ιμπραήμ (sic!), μάζεψε υπογραφές από 100 Έλληνες επιστήμονες και τις έστειλε στον Τσίπρα, απαιτώντας να μην εξορύξει ποτέ η Ελλάδα τα πετρέλαιά της, για να μην καταστραφεί η Μεσόγειος!..

ΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΧΟΥΝ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ!..

Τα γράφουμε όλα αυτά για να αντιληφθούν όλοι πόσο παράφρονες και ανθέλληνες είναι όλοι αυτοί οι αριστεροί της ψευτο-Οικολογίας. Πάμπλουτοι οι περισσότεροι (όπως ο Βαρουφάκης, που έχει παντρευτεί την κόρη του βιομήχανου Ιάσωνα Στράτου) ουδόλως ενδιαφέρονται αν πεινάνε τα υπόλοιπα 10 εκατομμύρια των Ελλήνων. Ειδικά με την ΜέΡΑ25, το κόμμα του Βαρουφάκη που πήρε 2,99% στις Ευρωεκλογές και διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό του στην Βουλή, τα πράγματα είναι ακόμη πιο παρανοϊκά και ας δούμε γιατί…


1.Αν μπείτε στο mera25.gr/προσφυγικο-μεταναστευτικο και δείτε τί θέσεις έχει το κόμμα του Βαρουφάκη για το Μεταναστευτικό, θα φρίξετε. Με σημαία τον ανθρωπισμό, δηλώνει πως δεν υπάρχουν παράνομοι άνθρωποι, όλοι οι λάθρο που μπουκάρουν στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες, πρέπει αμέσως να τους αναγνωρίσουμε ως τέτοιους, να τους δώσουμε σπίτια, επιδόματα και δουλειές. Επίσης, να τους δίνουμε την ελληνική ιθαγένεια μέσα σε 2 χρόνια και άλλα τέτοια ανθρωπιστικά, που δεν τολμάνε να πούν δημοσίως ούτε οι πιο εξτρεμιστικές συνιστώσες του Σύριζα!.. Ο τάχα μεγάλος οικονομολόγος Βαρουφάκης, που δεν θέλει να εξορύξουμε τους υδρογονάνθρακές μας για να μη χαλάσει η Φύση και δεν μπορεί να τραβάει φωτογραφίες η κουλτουριάρα μεγαλοαστή γυναίκα του, Δανάη Στράτου, απαξιοί να μας πεί πού θα βρεθούν τα λεφτά για να δίνουμε όλες αυτές τις παροχές και τα δικαιώματα σε όλους ανεξαιρέτως τους λαθρομετανάστες που μπουκάρουν στην Ελλάδα. Μιλάμε για απερίγραπτη παραφροσύνη και παρόλα αυτά, θα δείτε που θα βρεθούν τουλάχιστον 200.000 Έλληνες και θα τον ψηφίσουν στις 7 Ιουλίου!..

ΣΩΘΗΚΑΜΕ, ΑΔΕΛΦΙΑ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜέΡΑ25 Η ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΑΛΕΞΗΣ!..

2. Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΜέΡΑ25 είναι η διαβόητη «ηρωϊδα του Πολυτεχνείου» Πέπη Ρηγοπούλου, που έσπασε το πόδι της τα ξημερώματα της 17ης Νοέμβρη 1973, όταν μπήκε το τάνκ στο Πολυτεχνείο. Χωρίς να έχει κάνει τίποτα άλλο στην ζωή της, πουλώντας απλώς «αντίσταση» στην Χούντα, η 66χρονη σήμερα κ. Ρηγοπούλου έγινε καθηγήτρια στο Πάντειο, αρθρογραφεί στην «Εφ. Συν.» και γενικά πέρασε μια εύκολη ζωή, χωρίς να μπεί στον κόπο ούτε παιδιά να κάνει. Κι αυτή την καλομαθημένη κυρία μάς προβάλλει σαν πρότυπο ο θεοπάλαβος Βαρουφάκης για να ψηφίσουμε την ΜέΡΑ25.


3. Ένας άλλος υποψήφιος (στην Ανατολική Αττική) με το ΜέΡΑ25 είναι ο 31χρονος Δόκτωρ της Θεολογίας, Σωτήρης Μητραλέξης, με τον οποίο επανειλημμένως έχει ασχοληθεί ο «Στόχος». Επιφανές μέλος των συριζαίων θεολόγων του «Καιρού», ο κ. Μητραλέξης χρησιμοποιήθηκε από τον Τσίπρα στον πρόσφατο διάλογο με την Ελλαδική Εκκλησία, για την υφαρπαγή της Εκκλησιαστικής Περιουσίας από το Κράτος. Μεταξύ άλλων, ο κ. Μητραλέξης υποστηρίζει με κάθε σοβαρότητα ότι ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΩΡΙΟ ΨΕΥΔΟΣ ο ισχυρισμός των Ιεραρχών της Ελλαδικής Εκκλησίας ότι με την Συμφωνία που υπεγράφη το 1952 μεταξύ της τότε κυβερνήσεως Πλαστήρα και της Ελλαδικής Εκκλησίας, το Ελληνικό Κράτος είναι υπ0χρεωμένο να πληρώνει στον αιώνα τον άπαντα τους μισθούς των ιερέων, σε αντάλλαγμα της Εκκλησιαστικής Περιουσίας που του χάρισε η Εκκλησία!..

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΕΣ» ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΠΑΛΑΒΟΥ ΓΙΑΝΗ…

4. Μία άλλη πολύ σοβαρή πτυχή της παραφροσύνης που ονομάζεται «Κόμμα Βαρουφάκη» είναι τα όσα κατά καιρούς έχει γράψει ο θεοπάλαβος Γιάνης εναντίον του Ισραήλ και του πρωθυπουργού του, Βενιαμίν Νετανιάου. Για παράδειγμα, πρίν 13 μήνες, με άρθρο του στην «Εφ.Συν» (13/5/2018), ο Βαρουφάκης αποκαλούσε τον Νετανιάου «ακροδεξιό, βαθιά ρατσιστή και πολεμοχαρή». Επίσης έγραφε ότι το Ισραήλ καταπιέζει τους Παλαιστινίους, ασκεί φασιστική βία εναντίον τους και δεν θα έπρεπε σε καμμία περίπτωση η Ελλάδα να κάνει συμμαχία με το Ισραήλ για να βγάλει τους υδρογονάνθρακες της Μεσογείου. Στο ίδιο άρθρο, ο Βαρουφάκης ζητούσε ανοιχτά να μοιραστούμε τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου με τους Τούρκους, για να μη μας κάνει πόλεμο ο Ερντογάν!.. Για τέτοιου βεληνεκούς θεοπάλαβο ανθέλληνα μιλάμε και το φοβερό είναι ότι μπορεί να τον δούμε από τον Ιούλιο στη Βουλή.

Τελειώνουμε με μία απορία: Αν άλλος αρχηγός κόμματος αποκαλούσε «βαθιά ρατσιστή» τον πρωθυπουργό του Ισραήλ και έλεγε ότι οι Ισραηλινοί καταπιέζουν άγρια τους Παλαιστινίους, θα γινόταν πρώτο θέμα στον Παγκόσμιο Τύπο. Με τις επανειλημμένες «αντισημιτικές» δηλώσεις του Βαρουφάκη, ωστόσο, ούτε κάν ο Ελληνικός Τύπος δεν ασχολήθηκε. Ποιός, άραγε, είναι ο υψηλός προστάτης του θεόμουρλου Γιάνη;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...