Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Απαράδεκτη δίωξη κατά της Μαρίν Λεπέν επειδή δημοσίευσε εικόνες με εγκλήματα του ισλαμικού κράτους.


Αδιανόητη η δίωξη της Γαλλίδας προέδρου του εθνικού μετώπου Μαρίν Λε Πεν, με την αιτιολογία ότι δημοσίευσε εικόνες από τις θηριωδίες του ισλαμικού κράτους στην Συρία.

Και εδώ θα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι...
Το θέμα δεν είναι ιδεολογικό αλλά αποκαλυπτικό της απύθμενης υποκρισίας της γαλλικής διαπλοκής. 
Η Μαρίν Λεπέν δημοσίευση αυτές τις φωτογραφίες όταν την κατηγορούσαν ότι το κόμμα της έχει κοινά με το ισλαμικό κράτος. 
Το έκανε μάλιστα με την υποσημείωση ότι “ιδού ποιό είναι το ισλαμικό κράτος”.
 Διότι εκείνη την εποχή, η γαλλική κοινωνία υπέφερε από την προπαγάνδα της εκεί διαπλοκής που χαρακτήρισε τους ισλαμιστές τρομοκράτες ως μαχητές της Δημοκρατίας! 
Ο λόγος; 
Ότι γαλλικός κολοσσός χρηματοδοτούσε και συνεργαζόταν με τους ισλαμιστές προκειμένου να εκμεταλλευτεί συγκεκριμένη πλουτοπαραγωγική περιοχή της Συρίας. 
Σύμφωνα μάλιστα με την δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η γαλλική πολυεθνική είχε καταφέρει να επηρεάσει κατά ένα μεγάλο βαθμό και την γαλλική εξωτερική πολιτική κατά της Συρίας. 

Άρα, η συγκεκριμένη δίωξη δεν έχει καμία σχέση με την προάσπιση των δημοκρατικών ιδεωδών ή την ιδεολογική αντιπαράθεση με την Γαλλίδα πολιτικό. 

Το αντίθετο συμβαίνει.

σσΚ: Το ιστορικό

Με μια αμφιλεγόμενη απόφαση γαλλίδας δικαστή, ζητείται από την επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Συναγερμού (RN) Μαρίν Λεπέν να πραγματοποιήσει ψυχιατρική εξέταση επειδή τον Δεκέμβριο 2015 είχε ανεβάσει στο Twitter φωτογραφίες από φρικαλεότητες της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.


Το γεγονός έσπευσε να εκμεταλλευτεί πολιτικά η Λεπέν δημοσιοποιώντας τη δικαστική απόφαση. 

Η Μ. Λεπέν «είναι πολιτικά υπεύθυνη για τις πολιτικές πράξεις της» σχολίασε ο Ζ.Λ. Μελανσόν.





«Είναι πραγματικά απίστευτο. Αυτό το καθεστώς αρχίζει αληθινά να προκαλεί φόβο», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η πρόεδρος του RN.

Η δικαστική απόφαση εκδόθηκε την 11η Σεπτεμβρίου από τη δικαστή που διεξήγαγε την έρευνα σε βάρος της Λεπέν για «διανομή βίαιων εικόνων». Με την ασυνήθιστη αυτή απόφαση, η Λεπέν παραπέμπεται για ψυχιατρική εξέταση «μέσα στις συντομότερες προθεσμίες».

«Πίστευα πως μου είχαν συμβεί όλα: ε, λοιπόν, όχι! Επειδή κατήγγειλα τις φρικαλεότητες του Νταές με μηνύματα στο Twitter, η 'δικαιοσύνη' με υποβάλλει σε ψυχιατρική εξέταση! Μέχρι πού θα φθάσουν;!», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Λεπέν

Στις 16 Δεκεμβρίου 2015 η Μαρίν Λεπέν είχε αναρτήσει στο Twitter φωτογραφίες από φρικαλεότητες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ως απάντηση στον δημοσιογράφο Ζαν-Ζακ Μπουρντέν, τον οποίο κατηγορούσε ότι «έκανε έναν παραλληλισμό» ανάμεσα στο Ισλαμικό Κράτος και το Εθνικό Μέτωπο (FN).
Η Λεπέν έκανε λόγο για «απαράδεκτη παρεκτροπή» και για «αποτρόπαιες δηλώσεις» και, αναφέροντας τον δημοσιογράφο, ανήρτησε στον λογαριασμό της τρεις φωτογραφίες με το κείμενο «Αυτό είναι το Νταές!».
Οι φωτογραφίες εικόνιζαν έναν σύρο στρατιώτη να συνθλίβεται ζωντανός κάτω από τις ερπύστριες άρματος μάχης, έναν ιορδανό πιλότο να καίγεται ζωντανός μέσα σ' ένα κλουβί και μια φωτογραφία του αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ με το σώμα του αποκεφαλισμένο και το κεφάλι τοποθετημένο στην πλάτη.
Δεν έχει μεγάλη διαφορά με το τι συμβαίνει στην Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...