Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Το νέο εκλογικό σύνθημα της Ν.Δ -Τι συμβολίζει, σε ποιους απευθύνεται



Το νέο εκλογικό σύνθημα της Ν.Δ. παρουσιάζει απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πόντιουμ των δηλώσεών του. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην αίθουσα και περιμένουν τις δηλώσεις του μεγάλου θριαμβευτή των εκλογών, η Νέα Δημοκρατία θα έχει ως κεντρικό της σύνθημα....
το «ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ» θέλοντας να διευρύνει την εκλογική της βάση και να εμπνεύσει και κοινωνικές ομάδες πέραν των ψηφοφόρων της.
Το πρώτο συστατικό του συνθήματος, η λέξη «ΕΝΩΜΕΝΟΙ» έρχεται να ακολουθήσει το ύφος και το πνεύμα της δήλωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά το βράδυ των εκλογών ότι θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων χωρίς διακρίσεις, χωρίς εντάσεις, χωρίς ρεμβανσισμούς και αποκλεισμούς. Ότι η κομματική καταγωγή δεν θα έχει καμία σημασία σε μια κυβέρνηση που θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες.
Το δεύτερο συστατικό του συνθήματος είναι το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ, το οποίο ακτινοβολεί τη διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη για σκληρή δουλειά και επιτυχημένο αποτέλεσμα, προκειμένου η διακυβέρνησή του να βγάλει οριστικά τη χώρα από την κρίση. Στόχος του, άμεσα μέτρα για ανάπτυξη, και νέες θέσεις εργασίας και επιστροφή στην κανονικότητα, όπου όλοι οι Έλληνες θα έχουν δικαίωμα στην ευκαιρία και την αξιοκρατία. Ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι οι οποίοι αποτελούν στοίχημα για τον κ. Μητσοτάκη!
Σε κάθε περίπτωση, αυτή η καμπάνια της Ν.Δ. θα είναι εντελώς διαφορετική, και σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη θα περιλαμβάνει πρωτίστως διάλογο με τους πολίτες προκειμένου να καταγραφούν, να κατανοηθούν και να αξιολογηθούν τα προβλήματα των πολιτών σε ολόκληρη τη χώρα. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ., σκοπεύει να επισκεφτεί όλη τη χώρα, πόλη πόλη, χωριό – χωριό και να συνομιλήσει με όσους περισσότερους πολίτες μπορεί απ΄όλες τις κοινωνικές τάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...