Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Η Άεργη Φώφη το σοσιαλιστικό παράσιτο με 3 μισθούς, σύνταξη από εργασία που δεν πάτησε το πόδι της μιλά για μας χωρίς εμάς !



Μερικές φορές κανείς απορεί σε ποια κοινωνία ζούμε, και πώς είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι αν μπορούσε κανείς να τους αποκαλείς ανθρώπους, ή ανθρωπόμορφοι να δηλώνουν ότι «Δεν θα επιτρέψουμε να μπει η χώρα σε περιπέτειες» δηλαδή αυτοί που έβαλαν την χώρα και το έθνος μας σε περιπέτειες από το 1974 και μετά τώρα έρχονται να...
δηλώσουν με απύθμενο θράσος ότι δεν θα επιτρέψουν
Από που έλαβες άδεια βρε σοσιαλιστική ψεύτρα που λαμβάνεις από τα 50 έτη σου σύνταξη από την Εθνική Τράπεζα την σωτηρία της οποίας πληρώσαμε με το πρώτο μνημόνιο την ταφόπλακα της χώρας μας, με τον αλήτη πρώην πρόεδρο Τζέφρυ να δηλώνει «Ότι πτωχεύουμε»
Μόνον ένας εχθρός με μανδύα του πρωθυπουργός χώρας θα έκανε κάτι τέτοιο, διότι όταν δηλώνει ο πρωθυπουργός για την χώρα του ότι πτωχεύει, λέει ξεκάθαρα ξεφορτωθείτε μαζικά από τα ομόλογα μας να μας τελειώσετε !

Όταν εσύ το σοσιαλιστική μούμια εκτός από την σύνταξη της Εθνική Τράπεζας λαμβάνεις και έναν Βουλευτικό μισθό, έναν μισθό αρχηγού κόμματος, και όλα αυτά πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι για να λαμβάνεις τρεις παχυλούς μισθούς πάνω από 15.000 ευρώ τον μήνα, και την ίδια στιγμή απαγορεύεις στον συνταξιούχο των 300 ευρώ να εργάζεται νόμιμα εκτός από Χαραμοφάισσα  είσαι και σοσιαλιστικό φασιστάκι, διότι οι φασίστες και ναζί είναι εκείνοι που ζούνε εις βάρος του τυραννημένου λαού τους.
Εσύ και οι όμοιοι σου έχετε επιβάλλει στον λαό την τυραννία των ξένων τοκογλύφων και ζείτε εις βάρος του παχυλά αμειβόμενοι !
Δεν φτάνουν όλα αυτά έρχεσαι εσύ το σοσιαλιστικό παράσιτο να μας επιβάλλεις λέγοντας ότι: «Δεν θα επιτρέψεις ….» και ποια είσαι εσύ βρε τσαρλατάνο από ποιον πήρες άδεια για να έχεις δικαίωμα να επιτρέπεις και να απαγορεύεις ή να αποφασίζεις για το μέλλον μας χωρίς την δική μας απόφαση ;
Στον Κέρβερο και μακρύτερα !


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...