Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Γενναίος στρατηγός του Συριακού Στρατού που είχε διεισδύσει στην HTS (τ. Αl Nusra) εκτελέστηκε στο Idlib για κατασκοπεία.



Ο γενναίος στρατηγός του Συριακού Αραβικού Στρατού ο Ahmed Youssef Ibrahim δούλευε μυστικά ως πράκτορας που είχε διεισδύσει στο Jisr al-Shughour και σε άλλες περιοχές του κατεχόμενου Idlib....

 Είχε επιτύχει να εισχωρήσει στις τάξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης Hay’at Tahrir al-Sham (HTS / πρώην Jabhat al Nusra – Το μέτωπο της νίκης), του συριακού παραρτήματος της Αλ Κάιντα.



Ως ένα στοιχείο διείσδυσης, προσέφερε στον Συριακό Αραβικό Στρατό και στις συμμαχικές δυνάμεις δεκάδες συντεταγμένες των διοικητηρίων, συγκεντρώσεων και θέσεων των τρομοκρατικών ομάδων που υπάρχουν στο Idleb. Έτσι, βοήθησε τα αεροσκάφη της Συρίας και της Ρωσίας να χτυπήσουν τα κέντρα και τις κομβόι των τρομοκρατών και να αποφύγουν τυφλές επιδρομές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν θάνατο πολιτών.


Στις 29 Απριλίου εκτελέστηκε από την Hay’at Tahrir al-Sham (πρώην Jabhad al Nusra) και η εκτέλεση του διακινήθηκε στα μέσα ενημέρωσης των τρομοκρατών. Η εκτέλεσή του επήλθε μετά από μια σειρά σκληρών χτυπημάτων που έπληξαν τα τρομοκρατικά κέντρα και η οργάνωση κατανόησε το ρόλο του.



Χάρη στην ακεραιότητα και την αφοσίωσή του στην εξυπηρέτηση της πατρίδας του στη Συρία, οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί ήταν ακριβείς και επίσης μεταδόθηκαν πολλές πληροφορίες σχετικά με την τακτική των μισθοφόρων.
Έμεινε γενναίος μέχρι την τελευταία του στιγμή …
Εκτελέστηκε δημοσίως με έναν άλλο πολίτη με την κατηγορία της συνεργασίας με το κράτος της Συρίας.


dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...