Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Το Facebook δεν βρήκε τυχαία το ELLINIKA HOAXES



Γράφει ο Σίμος Σταυρακίδης

To Facebook ανέθεσε στα Ellinika Hoaxes να κρίνει ποιος δημοσιεύει fake news και το ΣΥΡΙΖΟ-DOCUMENTO σταναχωρήθηκε και μαζί του κι οι υφυπουργοί ΣΥΡΙΖΑ Κρέτσος και Παππάς....

Ο Βαξεβάνης θεωρεί ότι επειδή το HOAXES είναι κομμάτι του AthensVoice άρα στηρίζουν Μητσοτάκη. Φυσικά οι «απορημένοι» δημοσιογράφοι και πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ ... αποφεύγουν να μπουν στο ζουμί.

Το Facebook δεν βρήκε τυχαία το ELLINIKA HOAXES . Η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχει από πίσω της τη Liberation-Rothschild κα...ι το OPEN SOCIETY-SOROS κι άλλους πράκτορες των τοκογλύφων.

Ενόχλησε το DOCUMENTO το ότι μ' αυτό ασχολούνται πρώην στρατιωτικοί (δηλαδή δημόσιοι υπάλληλοι) αφήνοντας χουντικά υπονοούμενα ... λες και πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τα ίδια αφεντικά που ήταν πίσω κι από τη Χούντα.




Στο DOCUMENTO αναφέρθηκε ότι το ATHENSVOICE προωθεί ΝΔ και Μητσοτάκη. Ξέρουν όμως ότι είναι μπούρδες γιατί το Athens Voice προωθεί ΑΤΖΕΝΤΑ SOROS και το ίδιο κι ο Μητσοτάκης SOROS.

H ατζέντα SOROS-Rothschild υπάρχει ως πολιτική πρόταση στο κόμμα Φιλελεύθερη Συμμαχία που είχε αρχηγό τον Βαλλιανάτο-Soros και υποψήφιο τον Δημητρά-Soros.

Την ατζέντα Soros την προωθούν και οι πράκτορες του ΣΥΡΙΖΑ και οι πράκτορες της ΝΔ του Μητσοτάκη που φυσικά δεν είναι ίδια με την παλιά ΝΔ που έβαζε βέτο στο ΝΑΤΟ.




Απλά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν αντέχουν στη σκέψη ότι οι τοκογλύφοι αποφάσισαν να ανεβάσουν τον Μητσοτάκη-Soros να προχωρήσει την υπόλοιπη ατζέντα και θα ήθελαν κι αυτοί να έχουν λόγο στην εξουσία που θα αποκτήσουν οι πράκτορες του ELLINIKA HOAXES η οποία εξουσία φυσικά είναι υπεράνω κομμάτων όπως και τα ξένα αφεντικά της χώρας. Που στηρίζουν πραξικοπήματα ή σοσιαλιστικές επαναστάσεις αναλόγως το πολίτευμα που θέλουν να ανατρέψουν.

πηγή

Ο Ντε Νίρο προσφέρει 100.000 σε όποιον αποδείξει οτι τα εμβόλια είναι ασφαλή!


σσΚ: Υπάρχουν 3 ειδών απατηλά μηνύματα ή ειδήσεις στο διαδίκτυο... 
1. Αληθοφανή ψεύτικα με σκοπό την παραπλάνηση του κοινού και την απαξίωση των blogs. Μηνύματα που εκ των προτέρων έχουν δημιουργηθεί με αληθοφανή τρόπο ώστε να εξαπατήσουν τους μπλόγκερς και κατ' επέκτασιν τους αναγνώστες τους. Τα μηνύματα αυτά έχουν σαν στόχο να δημιουργήσουν αρνητικές ή θετικές εντυπώσεις για πρόσωπα ή γεγονότα αλλά κυρίως να πλήξουν (μέτα την εξακρίβωση της απάτης) την αξιοπιστία των ιστολογίων και των ειδησεογραφικών sites. Τέτοιο παράδειγμα ήταν η πληροφορία για διαφήμιση γνωστής τουρκικής εταιρείας οπλικών συστημάτων η οποία και καλά είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο την ελληνική βουλή να καίγεται!!!! 

2. Ψευδοφανή αληθινά με σκοπό την υποβάθμιση. Μηνύματα που αφορούν αληθινές ειδήσεις οι οποίες για διαφόρους λόγους παρουσιάζονται σαν ψεύτικα μηνύματα ώστε να παραπλανήσουν και πάλι το αναγνωστικό κοινό του διαδικτύου. Η επιδίωξη εδώ είναι να μην δοθεί η απαιτούμενη προσοχή από τους αναγνώστες οι οποίοι αν και θα διαβάζουν μια αληθινή είδηση θα θεωρήσουν ότι ήταν απλά ένα ψέμα αφού οι επιτήδειοι θα την έχουν παρουσιάσει ως ψέμα.... Τέτοια είδηση ήταν η τιμωρία ενός μικρού Ιρανού που έκλεψε μια φρατζόλα ψωμί και τιμωρήθηκε με σπάσιμο του χεριού του κάτω από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου....!!! Η είδηση αυτή θεωρήθηκε ως ένα μήνυμα ΗΟΑΧ ώστε να μην κατηγορηθεί ο ισλαμικός κόσμος για βαρβαρότητα... 

3. Αληθοφανή ψεύτικα που πρόκειται να διαψευστούν με σκοπό την απενοχοποίηση. Μηνύματα που αφορούν μια ψεύτικη είδηση η οποία παρουσιάζεται ως αληθινή αλλά αργότερα διαψεύδεται και εχει σαν σκοπο να άρει την συκοφάντηση από κάποιο πρόσωπο ή περιστατικό. Τέτοια δημοσίευση ήταν η συγκεκριμένη για τον Χένρυ Κίσσινγκερ. Η είδηση αυτή παρουσιάστηκε ως αληθινή αλλά αργότερα διαψευστηκε με προφανή σκοπό να απενοχοποιηθεί ο συγκεκριμένος Αμερικανοεβραίος πολιτικός, ο οποίος έχει, κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του, πεί πολύ χειρότερα πράγματα... 
Σίγουρα προς το τέλος της καριέρας του ο συγκεκριμένος επιθυμεί να ξεπλύνει το όνομά του το οποίο συνδέθηκε (όχι αδικαιολόγητα) με μεγάλες τραγωδίες της ανθρωπότητας (π.χ. Κύπρος 1974) και με την παγκόσμια επικράτηση του Σιωνισμού.

 Συμπερασματικά να πούμε ότι οι δημιουργοί HOAX Μηνυμάτων επιθυμούν πρωτίστως να θολώσουν τα νερά ώστε να κλονιστεί η εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού προς κάθε είδους ενημέρωση. Γι' αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιοι επιτήδειοι πολύ συχνά προσπαθούν να παρουσιάσουν ως ψευτικη οποιαδήποτε είδηση.... 
Σε αυτό τους βοηθούν πάρα πολύ οι αυτόκλητοι συνομωσιολόγοι οι οποίοι δίνουν το έναυσμα για αμφισβήτηση σχεδόν σε όλες τις πληροφορίες... Πραγματικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαπιστώσουμε, οι ιστολόγοι και οι αναγνώστες, συνήθως την εγκυρότητα μιας είδησης. Ειδικά αν προέρχεται από ένα μεγάλο και συνήθως έγκυρο ειδησεογραφικό site.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...