Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Η προεδρική φρουρά τιμά τη Μάχη της Κρήτης – Βρακοφόροι Εύζωνες



Η προεδρική φρουρά τιμά τη Μάχη της Κρήτης – Βρακοφόροι Εύζωνες έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα στην πλατεία Συντάγματος και στην Ακρόπολη...

Η Προεδρική Φρουρά τίμησε τον εορτασμό της 78ης επετείου από την Μάχη της Κρήτης, με βρακοφόρους εύζωνες τόσο στην Ακρόπολη για την έπαρση και την υποστολή της σημαίας, όσο και στην επίσημη αλλαγή σήμερα στο Σύνταγμα.
Δείτε ορισμένες από τις εκπληκτικές φωτογραφίες που δημοσίευσε ο κ. Παντελής Ξυστρός, διαχειριστής της ομάδας «Σύλλογος Ευζώνων» στο Facebook.
Ο Σύλλογος Ευζώνων είναι μη κερδοσκοπικός με σκοπό να ενώσει παλιές φιλίες και να αναπολήσουμε τις τότε στιγμές.
Έχει καθιερωθεί από το σύλλογο κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, κάθε 8 του Μάρτη ημέρα των βανδαλισμών.
Επίσης κατατίθεται στεφάνι και στην Ακρόπολη για τον Κωνσταντίνο Κουκίδη.
Ο Σύλλογος δέχεται όλους όσους υπηρέτησαν Τσολιάδες ,κάθε ηλικίας και από κάθε μέρος της Ελλάδος.

Οι Κρήτες της Αθήνας τίμησαν την 78η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης

Στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για την 78η επέτειο της Μάχης της Κρήτης κατέθεσε, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.
Στις εκδηλώσεις παραβέθηκαν τα Κρητικά σωματεία της Αθήνας εκπρόσωποι κομμάτων όπως ο γραμματέας της ΝΔ κ.Λευτέρης Αυγενάκης και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...