Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΣΟΚ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΙΕΞΗ ΜΟΔΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΟΡΦΑΝΩΝ...!!! Εικόνες «σκλαβοπάζαρου» με μικρά παιδιά στην (χώρα πρότυπο του Τσίπρα) Βενεζουέλα!



Οργή προκαλεί στη Βενεζουέλα η αποκάλυψη πως ένα γραφείο υιοθεσιών, διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία ορφανά παιδιά ηλικίας ακόμη και τεσσάρων ετών έκαναν πασαρέλα μπροστά σε επίδοξους....
θετούς γονείς, για να τα δουν και να τα επιλέξουν

Συνολικά 18 παιδιά, παρέλασαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μπροστά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενός εμπορικού κέντρου στην Σουιάμπα, στην Πολιτεία Μάτο Γκρόσο.

Χτενισμένα, βαμμένα και καλοντυμένα χαμογελούσαν μπροστά σε ένα κοινό 200 ατόμων.

Η είδηση, οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ εξόργισαν πολιτικούς και πολίτες ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που συνέκριναν την όλη «διαδικασία», με σκλαβοπάζαρο.

Όπως πολλοί σχολίαζαν η όλη σύλληψη και θύμιζε τις εποχές που οι εύποροι λευκοί πήγαιναν στα σκλαβοπάζαρα και εξέταζαν διεξοδικά τους σκλάβους πως πώληση για να δουν εάν αξίζει να τους αγοράσουν ή τι τιμή θα προτείνουν στους δουλεμπόρους. 


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...