Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Θανάσης Καποτάς: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ των επικουρικών συντάξεων, που θέλει να γίνει δήμαρχος



Ο πρώην πρόεδρος του υπερ-ταμείου των επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ, Θανάσης Καποτάς είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Περιστέρι. Γνωστός και ως ο “σφαγέας” των επικουρικών συντάξεων,...
αφού πρωτοστάτησε για τις μειώσεις σοκ στις επικουρικές συντάξεις για 764.594 συνταξιούχους επικουρικών ταμείων. Επί των ημερών του Θανάση Καποτά, οι επικουρικές συντάξεις μειώθηκαν έως και 80%, βάσει των στοιχείων του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων. Για την ακρίβεια, οι επικουρικές στα δύο χρόνια όπου ο κ. Θανάσης Καποτάς είναι διοικητής έφτασαν σε μέσο όρο κατά 160 ευρώ!

Η δράση του κυρίου Καποτά, που φιλοδοξεί να γίνει δήμαρχος, προκάλεσε σόκ και δέος αφού από τις μειώσεις του δεν σώθηκαν ούτε τα άτομα με αναπηρία! Δεν είναι τυχαίο πως η πολιτική του κυρίου Καποτά, από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία  χαρακτηρίστηκε ως “λαιμητόμος” για τα άτομα με ειδικές ανάγκες”.

Οι απάνθρωπες μειώσεις στις συντάξεις δεν είναι όμως το μοναδικό στίγμα του κ. Καποτά, αφού όπως αποκαλύφθηκε από το newmoney.gr ο κ. Καποτάς, που είναι απόφοιτος ΕΠΑΛ και διαθέτει πτυχίο από ΤΕΙ Λογιστικής, παρουσίασε ένα επιπλέον πτυχίο από αγγλικό πανεπιστήμιο. Κάποιοι κύκλοι του υπουργείου Εργασίας μιλούν ακόμη και για ανύπαρκτο τίτλο, καθώς, όπως επιβεβαίωσε το αρμόδιο Βρετανικό Συμβούλιο, το πανεπιστήμιο που αναφέρει ο διοικητής του Ταμείου δεν υπάρχει σε καμία λίστα αναγνωρισμένων σχολών του.
Και αυτός ο άνθρωπος κατεβαίνει για δήμαρχος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...